Blogolunk / Egészség / Szépség

Népi szépség receptek

loading...

1. Igyon naponta éhgyomorra 1 teáskanál folyékony vagy enyhén olvasztott méz, 1 teáskanál citrom és 1 evőkanál növényi olaj keverékét.

2. Főzzük teaként a szárított és apróra vágott zsurlót, és igyunk naponta 3-szor 1/4 csészényit. A gyógymód hatékonyan javítja az anyagcserét és jól megtisztítja a szervezetet.

3. Keverjen össze 1 csésze forralt vizet, 5 g mézet, 3 csésze homoktövislevet, 1/2 csésze menta főzetet, és tegye hideg helyre 2 órára. Vegyen be 3/4 csészényit 30 perccel étkezés előtt.

loading...

4. Húsdarálón átpasszírozunk 300 g sárgabarackot, 300 g hámozott diót, 300 g mazsolát, 2 citrom héját. Adjunk hozzá 300 g mézet, és keverjük össze. Tárolja a hűtőszekrényben. Vegyen be naponta 1-2 teáskanálnyit.

5. Az ókori görögök azt javasolták, hogy étkezés után egy-egy szem sót szopogassunk. Napjainkban bebizonyosodott, hogy a só bőségesen szabadítja fel a gyomornedvet, amely minden szükséges elemet tartalmaz az öreg sejtek felhasításához. A gyomornedv a véráramba kerülve nemcsak az öreg sejteket bontja le, hanem a rákkeltő anyagok, nitrátok, szabad gyökök, radionuklidok és nehézfémsók mérgei által károsított sejteket is.
A pepszinszerű anyagok lebontják a betegséget okozó szervezetek, valamint a rákos sejtek sejtjeit, de nem pusztítják el a saját fiatal sejtjeiket.
A sót lehetőleg organikusan kell fogyasztani. Ebből a célból étkezés után 30-60 perccel tegyünk néhány szem sót (kb. 1 g) a nyelvünk hegyére néhány percre, és nyeljük le a nyálat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial