Szépség / Tippek

39 női frizura – A legmenőbb rövid hajak

Ha valaki rövidre vágatja a haját, drasztikusan meg fog változni a megjelenése. Mielőtt meghoznánk ezt a nagy döntést, válasszuk ki azt a stílusú rövid hajat, ami hozzánk a leginkább passzol.

A rövid haj tág fogalom. Választhatjuk a nagyon rövid fazont, mikor a hajkoronánk nagy részétől megszabadulunk. Hagyhatjuk kicsit hosszabbra, variálhatunk a frufruval és a színekkel is. Személyiségünk és arcformánk is meghatározza, hogy számunkra melyik lesz a legjobb választás.

Bájos kinézetet kölcsönöz a híres pixie frizura, amit a hagyományos helyett a modernebb, oldalra fésült frufruval ötvözhetünk és tehetünk maivá. A rövid frizuránál különösen jól érvényesülnek a színek. Belevihetünk szürke árnyalatot a hajunkba, ami feldobja a rövid frizurát és most nagyon trendinek számít a hajdivatban. Játszhatunk a rózsaszín és a vörös árnyalataival, hogy mélységet adjunk a frizurának, de ugyanígy viselhetjük a szőke számos árnyalatát is egyszerre, pl. egy bozontos rövid fazonú hajon.

Minden arcformához megvan az ideális rövid haj és minden hajtípushoz – vastag- és vékonyszálúhoz – is megtaláljuk a megfelelőt valamennyi életkorban.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial