Egészség / Érdekesség

Visszatartotta a tüsszentést befogott orral, borzalmas dolog történt a nyakában – Ezért Te ne tartsd vissza soha

loading...

Egy tüsszentés miatt repedt meg a légcsöve a férfinak. Egy leicesteri kórház orvosai osztottak meg egy igazán különleges esetet.

Egy 34 éves férfi ment be hozzájuk, miután vissza akart tartani egy nagyon erős tüsszentést. A férfi elmesélte, hogy úgy érezte, mintha elpattant volna valami a nyakánál, majd azonnal fájdalmai lettek és csak nehezen tudott nyelni és beszélni. Az orvosok rögtön látták, ahogy be van dagadva a beteg nyaka. A röntgent elkészülte után pedig megdöbbentő dolgot állapítottak meg.

 

A tüsszentés következtében egy repedés keletkezett a légcsövén és ezen keresztül levegő áramlott ki nyakának lágyszöveteibe. A férfit bent is kellett tartaniuk a kórházban. Ezalatt egy cső segítségével etették, hogy a sérült lágyszövetek rendesen be tudjanak gyógyulni.

loading...

– A tüsszentés visszatartása az orrlyukak és a száj befogásával nagyon veszélyes és elkerülendő – mondták az orvosok, akik azért is hozták nyilvánosságra az esetet, hogy más is okuljon a férfi hibájából.

A szakértők azt is hozzátették, hogy habár kórokat is terjeszthet egy-egy tüsszentés, mégis az a biztonságosabb megoldás, ha egy zsebkendőt magunkhoz véve szabadon engedjük.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: netbulvar.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial