Blogolunk / Egészség

Szabaduljon meg a szervezetében lévő méreganyagoktól és betegségektől, egyszerűen 20 percig áztassa a lábát ebben az oldatban

loading...

Gyorsan és hatékonyan méregtelenítené a szervezetét? Az emberi egészség a lábaknál kezdődik. Kényeztesse magát ezzel a kellemes eljárással és megszabadulhat a szervezetében található méreganyagoktól.

Tudta, hogy hatékonyan és gyorsan tisztíthatja a szervezetét? És milyen egyszerűen!

Az első lépés egy kellemes meleg fürdő elkészítése. Ha nincs otthon mosdótála, akkor a lábát belemárthatja egy vödörbe is.

Garantáljuk, hogy kellemesen pihentető fürdőt kap és kiüríti a méreganyagokat a szervezetéből, segít javítani az immunitását, segít megszabadulni a fáradtságtól, megszüntetni a rossz lábszagot, a láb- és lábkörmök gombás fertőzéseit és még sok minden mást!

Javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket a recepteket, és tapasztalja meg gyógyító hatásukat! Már az első alkalmazás után észre fogja venni az eredményeket!

1. recept:

  • 2 csésze szódabikarbóna
  • 1 csésze himalájai só vagy tengeri só
  • 1 csésze almaecet

10 csepp az Ön által választott illóolajból

Tegye a sót egy üvegedénybe forró vízzel, és jól keverje össze, hogy feloldódjon.

loading...

Ezután töltse meg a kádat meleg vízzel, és adjon hozzá almaecetet. Ezután adjuk hozzá a sóoldatot és az illóolajat. Fürödjön 30 percig.

Ha csak a lábát áztatja, vegyen 2 evőkanál szódabikarbónát, 1 evőkanál sót, 1 evőkanál almaecetet és 2 csepp illóolajat.

2. recept:

Összetevők

  • 1 csésze 3%-os hidrogén-peroxid
  • 1 evőkanál gyömbérpor

Töltse meg a kádat meleg vízzel, és adja hozzá az összes hozzávalót. Ezután fél órára merítse be a testét a fürdőbe.

Ez a fürdő nagyon alkalmas a méreganyagok, az allergia és a bőrbetegségek leküzdésére.

Ha csak lábfürdőt akar venni, használjon 2 evőkanál hidrogén-peroxidot és 1 teáskanál gyömbérport.

Azok, akik ezeket a recepteket használták, azt mondták, hogy kevesebb ízületi fájdalmat, fejfájást és fáradtságot éreznek.

Ha súlyos egészségügyi problémái vannak, tanácsos orvoshoz fordulni, mielőtt bármilyen hagyományos gyógymódot alkalmazna.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial