Érdekesség

Válassz ki egy kristályt és megtudod az életed melyik szakaszában jársz!

Nézzétek meg figyelmesen a most következő kristályokat és válasszátok ki azt a darabot amelyik a legjobban illik hozzátok. Ne a színe legyen a fontos, hanem azt válasszátok, amelyik a legjobban vonz ebben a pillanatban. A most következő sorokban elolvashatjátok a válaszokat attól függően, hogy melyik kőre esett a választásotok, ilyen most a személyiségetek.

 1. Opál

ggdfgdfgarsz1

A szabadságot és a csendet  szereted. Ebben a pillanatban is az aggodalmaidat szeretnéd csillapítani és több időt szeretnél magadra szánni. Valószínű az utóbbi időszak eléggé stresszes volt számodra és most szeretnél egy kis csendet, lazítást. Nem vagy biztos a jövődről alkotott gondolatokba, ezért is van szükséged egy kis elmélkedésre, hogy át tudj gondolni mindent. A jövőről alkotott képed néha ködös, ezért szereted azokat a pillanatokat amikor átformálhatod a gondolataidat. Tulajdonképpen minden rendben van, csak szükséged van egy kis időre, hogy észre vedd, melyek azok a dolgok amelyek a hasznodra vannak az életedbe és melyek nem. Most van a megfelelő alkalom arra, hogy tisztázd a céljaidat és megértsd melyek azok a dolgok amelyek pozitív energiával töltenek fel. Halványkék színű kristályt választottál, ami azt jelképezi, hogy világos és spirituális gondolataid vannak.

2. Malachit

 

dgfdgdfgrsz2

Ha ez a kő vonz, akkor a mostani időszakban nagy változások történnek az életedben. Szeretnéd megváltoztatni az életmódod és a munkád, de ennek eléréséhez mélyen magadba kell nézned. Tulajdonképen a spirituális fejlődésedről beszélünk: tisztában kell lenned azokkal a dolgokkal amelyek hullámvölgyeket okoznak az életedben és el kell felejtened a múltat. Anélkül, hogy tudnál róla egy tanulási folyamaton mész át azért, hogy jobban bízz magadban. Néha eluralkodik rajtad a kétség, de ne felejtsd el, hogy kiválasztottad  a számodra megfelelő utat és ez kell motiváljon. A malachit a frissességet és a hősiességet jelképezi. Ebben a pillanatban pedig azt határoztad el, hogy a gazdagságot és a sikert választod. Ez még azt is jelentheti, hogy pontot tettél egy destruktív romantikus kapcsolatra és az elkövetkező időkben egy igazi szerelmi kapcsolat vár rád. Kiválasztva ezt a követ a tudatalattid ezt mondja:” Felkészültem a sikerre. Kész vagyok elfelejteni minden negatív gondolatot. Szükségem van szenvedélyre az életemben.”

3. Napkő

 

3333hdfhdf1

Ha erre a kőre esett a választásod azt jelenti, hogy optimista vagy és hiszel a jövődben. A nap ereje feltölti a tested, szeretsz hosszú időt tölteni a szabadban, vigyázz az egészségedre, győzd le a félelmeidet és a stresszt. A Nap köve a szerencsét jelképezi, ha ezt a követ választottad, akkor rövidesen változás történik  az életedben, jó irányba.Képzeld el, hogy reggel amikor felébredsz az első érzés a boldogság érzése lesz, irányíthatod a légzésedet és ellenőrizheted a kapcsolatodat a szeretteiddel. Persze, hogy ez csak egy elképzelés, de ez arra készteti a tudatalattidat, hogy a jó dolgokat válassza és felkészít arra, hogy bármilyen nehézséggel szembe tudj nézni. Ha még nem volt részeid ilyen reggeli izgalmakban, akkor nemsokára megtapasztalhatod azt.

4. Piros Obszidián

gdfgdfgdfrsz4

Ez a kő a saját zárkózottságodat jelképezi. Ha ezt a követ választottad, akkor a tudatalattid azt mondja:” Kész vagyok felhagyni a rossz szokásaimmal és boldog akarok lenni.” Lassan, lassan ismét két lábbal jársz a földön, kezded észre venni azokat az embereket akik sokkal szerencsésebbek vagy kevésbé szerencsésebbek az életben, mint te. Most egy olyan perióduson mész keresztül, amikor figyelmesebb és megértőbb leszel azokkal akik körbevesznek téged. Lassan rájössz, hogy minden ember külön egyéniség. Az irigység már a múlté: megérted, hogy mindenki el van foglalva a saját problémájával, de sokan elrejtetik és nem beszélnek róla. Pontosan az vagy amit érzel: féltékenység, lelki fájdalom, az az érzésed, hogy elárultak… Ezek a gondolatok megmérgezik az idegrendszered és a szegénységbe húzhatnak, materiálisan és spirituálisan is. Most kezded megérteni, hogy a fájdalom az csak fájdalom. Az energetikai blokkok hamar eltűnnek a szervezetedből. Végre megtalálod magadban az erőt és kilépsz a negatív emberek társaságából, illetve a negatív helyzetekből és ez olyan boldogsággal tölt el, hogy néha szeretnéd átölelni az egész világot. Határozd meg helyesen a fontos dolgokat és elemezd mit érdemes megcsinálni és mit nem.

5. Howlite

 

fdgdfgdfgarsz5

Ez a kő azt jelenti, hogy hamarosan üzenetet kapsz egy másik világból, vagyis álmok, gondolatok, számok vagy szavak amelyek ismétlődnek. Most épen az élet és az intuíciód irányít, a belső megérzéseidre hallgatsz és megbízol benne, ő tudja, hogy nem minden gondolatod hasznos a számodra. Más szóval az intuíció a legrövidebb út a sikerhez. Lehet, hogy az utóbbi időben alvás problémával küzdesz, van egy belső hang amely nem hagy nyugodni, de próbáld meg ezt kiiktatni. Ne próbálj változtatni valamin, csak folytasd a megszokott életed. A jövőben a lelkedben hirtelen lángra lobbant egy spirituális szikra és mindenre választ fogsz kapni. A Howlite követ választják azok az emberek is akik gyereket szeretnének, a terhes nők számára pedig ez a kő azt jelenti, hogy egészséges, erős fiút fognak szülni.

6. Dalmata jáspis

 

3333dfgdfgd2

Most jött el a megfelelő időszak, hogy beengedd az életedbe a jókedvet és humort. Ha ezt a követ választottad, akkor a belső hang mintha ezt kiabálná: ” Játssz, relaxálj.” Valószínű nyugtalan vagy és cinizmussal tekintesz a dolgokra az utóbbi időben. Ne felejtsük el, hogy csak átutazók vagyunk ebben az életben és ennek örülnünk kell. A legnehezebb helyzetekben se veszítsük el a humorérzékünket, ha magunkért nem is, de a körülöttünk lévő személyekért. A humorérzék a ti titkos fegyveretek! Ez tart össze benneteket a családdal és segít, hogy minden problémát átvészeljetek. Ez a kristály azoknak is segítségére lehet, akik szeretnének leszokni a dohányzásról, lassan olyan kondíciókat teremtenek maguknak, hogy abbahagyják a dohányzást.

A te életed olyan, mint amilyen kristályt választottál? Ha igen mutasd meg az ismerőseidnek is!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial