Színes

Válassz egy gyümölcsöt és megmondjuk ki vagy!

Kivi, szőlő, vagy eper? Íze, formája, vagy magas vitamintartalma miatt imádod valamelyiket? Mindegy, csak tudj választani és mi eláruljuk, hogy ez rólad mit sejtet!

Válaszd ki az alábbiak közül a szívedhez legközelebb álló gyümölcsöt, majd olvasd el az elemzést!

Eper

Amennyiben szívesen fogyasztod az epret, minden bizonnyal kapcsolataidban mindig őszinte vagy, és remek hallgatóságnak bizonyulsz beszélgetés közben. Környezeted szívesen fordul hozzád a problémáival, mert ha éppen segíteni nem is tudsz, de mindig van egy-két kedves, megnyugtató szavad. Ugyanakkor híján vagy a humorérzéknek, amitől túlságosan komolynak tűnhetsz. Az eperrajongó férfiak gyorsan szerelmesek lesznek, és könnyen kezdeményeznek kapcsolatot, míg a nők kevésbé határozottak, és sokáig keresik a megfelelő partnert. Ám ha egyszer megtalálták, akkor a végsőkig kitartanak mellette.

Papaya

Folyamatosan képes vagy a megújulásra, egyik nap ilyen, a másik nap olyan arcodat mutatod. Környezetednek nem hagyod, hogy alaposan megismerjen. Sokszor előfordul, hogy az emberek azt gondolják, jól ismernek, ám abban a pillanatban egy egész más oldaladat kezded el megmutatni. Épp, mint a papaya, melynek megjelenési formája igen változatos. Humorérzéked kiváló, nagyvonalú természeted a legtöbb ember számára kellemes társaságot biztosít. Sokan szeretnének a barátaid lenni, vagy legalább szoros ismeretséget kötni veled, hogy tanácsot kérhessenek tőled. Ha munkáról és előmenetelről van szó, mindig megszerzed azt, amire szükséged van.

Szilva

Tudtad, hogy hazánkban a szilva a legelterjedtebb gyümölcs? Hozzá hasonlóan te is nagy utat teszel meg az áhított cél eléréséig. Ha elbuksz, nem habozol, felállsz, és újra próbálkozol. Az életről sajátos elképzeléseid vannak, és ha van egy jó ügy, amelyet magadénak érzel, megpróbálod terjeszteni is. Ritkán hoznak ki a sorsodból, de ha valaki megharagít, ott kő kövön nem marad. Haragod ugyan hamar elszáll, de sérelmeidet nagyon nehezen felejted el.

Málna

Az élet bizony nem mindig kegyes hozzád. Gyakran éled meg a végleteket: egyszer fent, egyszer lent. Különösen igaz ez a munka terén. Sokszor megesik veled, hogy csak a végén tudatosul benned, megint aprópénzért dolgoztál, ahelyett, hogy rendesen megfizettek volna. Akárcsak egy málnabokor, te is képes vagy a gyors életmódváltásra. Nem eresztesz mélyen gyökereket, mert tudod, hogyha úgy adódik, nem habozol továbblépni, és akár komolyabb utat megtenni céljaid elérése érdekében. Mindig készen állsz az újdonságokra, ezek befogadására és megélésére.

Mogyoró

Kedves belső, kemény külső, épp, mint egy mogyoró. Bármit hozzon is számodra a sors, mindennel megbirkózol, és bárhová vetődj is, feltalálod magad, még a legelképesztőbb élethelyzetekben is. Emellett te vagy az-az ember, aki nagyon érzékeny, így azonnal lereagálod a környezeted hangulatát is, sőt arra is képes vagy, hogy érzéseiket átvedd tőlük. Előbb segítesz másokon, mint magadon, de ezt sajnos sokan ki is használhatják.

Gránátalma

Konzervatív, sokszor magába forduló, szerény természetű személyről árulkodik ez a gyümölcs. Ha csinosabb vagy az átlagnál, eszedbe sem jutna, hogy felvágj a kinézeteddel, sőt, kemény burokkal véded magad a külvilágtól, akárcsak a gránátalma. Időnként úgy érzed, csak magadra számíthatsz, éppen ezért néha túlérzékenységre is hajlamos lehetsz. Megfontolt és alapos ember vagy, ezért nem lehet téged belerángatni olyasmibe, amiben nem vagy egészen biztos. Meglehetősen ambiciózus vagy, és igen ügyesen feltalálod magad legkülönfélébb helyzetekben is.

Kivi

Tudtad, hogy a kivi gyümölcsöt termő növény kifejezetten hosszú életű, energikus növekedésű, csavarodó, tekeredő hajtásokkal kúszó cserje? Nos, te magad is ilyen vagy. Nem adod fel egykönnyen, minden apróságban képes vagy megkapaszkodni, ha az álmaidról, a céljaid valóra váltásáról van szó. A komoly hozzáállás számodra rendkívül fontos. Bár nagyon kedveled a társaságot, ugyanolyan jól érzed magad egyedül is. Néha kicsit szúrós a stílusod, inkább csak azokkal tudsz felszabadultan viselkedni, akikben maximálisan megbízol, akikkel meg tudod osztani legmélyebb gondolataidat és érzéseidet is.

Pisztácia

Nyugalmad, kiegyensúlyozottságod és türelmed egyedülálló. Mindenkinek szívesen segítesz, ha kell, lehetőségeidhez mérten még az ismeretlen embereket is kész vagy támogatni. Ahogy korosodsz, és egyre jobban nyílsz meg a világ felé, annál több barát és ismerős vesz körül, annál többen kérik a segítségedet, vagy épp adnak a véleményedre. A házad a várad, és semmit sem szeretsz jobban, mint azt, amikor a közeli családod és a szeretett partnered vesz körül.

Szőlő

Általánosságban elmondható, hogy udvarias, előzékeny természetű vagy. Ritkán ugyan, de megesik, hogy gyorsan fellángoló érzelmi viharaid még a közvetlen környezetedet is megijesztik. Szereted a szépséget, a könnyed formákat, minden érdekel, ami a szépséggel függ össze. Tele vagy érdeklődéssel, nyitott és meleg természetednek köszönhetően rendkívül népszerű társasági ember lehetsz.

Forrás: Blikkrúzs

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial