Blogolunk / Egészség

Petrezselyem a női testnek!

loading...

Problémamentes menstruációs ciklus

Ha még nem is vagy elég idős a menopauzához, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet menstruációs cikluszavar. Bármelyikünk bajba kerülhet a késések, fájdalmak, szabálytalanságok stb. miatt. Az orvosi vizsgálatok azonban nem tárják fel a történtek valódi okát.

Próbáljon meg javítani a helyzeten petrezselyemmel, amely tonizáló, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, miközben tonizálja a méh finom izmait, normalizálja a nemi szervek működését és a hormonális hátteret.

loading...

A hagyományos orvoslás sikeresen alkalmazza a petrezselymet különböző menstruációs zavarok esetén. Az ebben a növényben található mikro- és makrotápanyagok hozzájárulnak az erek megerősítéséhez, a véráramlás normalizálásához.

Első recept. Ez a recept lehetővé teszi a menstruációs ciklus beállítását. A petrezselyemmag infúzióját a következőképpen készítjük el: négy kanál magot öntsünk egy pohár forró vízzel, és főzzük tizenöt percig. Hűtsük le, szűrjük le, vegyen be egy evőkanálnyit naponta ötször-hatszor étkezések között.

Második recept. A kritikus napok egyikén használjon petrezselyem infúziót a gyökeréből és szárából: két evőkanál zúzott keverékhez öntsön két pohár forró vizet, hagyja állni 4 órán át, majd szűrje le, és fogyasszon egy-két evőkanállal naponta négyszer fél órával étkezés előtt.
A petrezselyem segíthet az erős menstruáció esetén.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial