Érdekesség / Technika / Tippek

Senki nem értette miért gyűjt össze ennyi tobozt, mikor meglátták mit készített belőlük, elállt a szavuk!

Egy ismerősöm folyton gyűjtötte a tobozokat, a családja nem értette, mire akarja felhasználni, ezért egy idő után már csak nevettek rajta. Amikor azonban meglátták, mi mindent készített belőle, elállt a szavuk! Biztosan mindenki látott már tobozt, de talán nem sokan tudják, mi mindenre használható. Pedig a természet eme csodáját könnyedén felhasználhatjuk a lakás és az udvar díszítésére, de sok egyéb érdekes tárgyak is készíthetünk belőle. Összegyűjtöttük a legjobb tippeket, megmutatjuk, mi mindenre használhatóak a tobozok, ha ezeket meglátod, te is elkezded gyűjteni ezt az apró csodát!

 1. Hihetetlen, ugye? Ilyen csodákat készíthetsz belőle!

 

1111gfdgsds2. Különleges cserepeket alkothatsz a tobozok felhasználásával! A szomszédaid csodálkozni fognak, honnan vannak ilyen különleges darabjaid!

 

111ghjghjuk23. A tobozok könnyen szétszedhetőek, így akár cserepekre, vázákra is felragaszthatod a darabjait!

 

hjghjfjcvuk34. Egy ilyen díszes kosárban, a zöldségek, gyümölcsök, de még a növények is jól mutatnak!

 

333jghjzavuk45. A tobozok a fényfüzérekkel, vagy más apró világítótestekkel különleges hangulatú dekorációt eredményeznek.

 

hgjghghjgvuk56. Egyedi virágkompozíció, ami jól mutat a kertben, de a lakásban is.

 

fjfjfghjfgh-szavuk67. Egy ilyen fantasztikus gyertyatartóval különlegessé teheted az ünnepi asztalokat!

 

hjfghjfghavuk78. A különleges váza elkészítéséhez sok tobozra és időre lesz szükséged, de megéri mert a látvány káprázatos!

 

333hgdhfzavuk89. Varázslatos menyasszonyi csokor lehet belőle! Sokkal egyedibb, mint az átlagos virágból készült csokrok.

 

gfhgdhdfhuk910. A tobozból készített cserépbe bármilyen növényt ültethetsz, így a lakásban mindig káprázatos zöld növényeid lehetnek, természetes hangulatot kölcsönözve otthonodnak.

 

dfhdfgdfgzavuk1011. Még tortadísz is lehet belőle!

 

dhdfghdfgdzavuk1112. Káprázatos dekoráció, csak fehérre kell festeni a tobozokat.

 

333hgfh1213. Nézd milyen különleges dekorációkat készíthetsz a felhasználásával!

 

fhgdhfgjfgzavuk1314. Ugye milyen bámulatosak ezek a színes virágok? Főleg mivel soha nem hervadnak el!

 

444rtzerzhtgfvuk1415. Remekül mutat az ünnepi asztalon, lehet karácsonyi, vagy tavaszi hangulatú, mindig az adott ünnepnek megfelelő módon dekorálhatod, ezt a különleges asztaldíszt.

 

ghghdghdzavuk1516. A tobozokat szétszedheted, összeragaszthatod, kifestheted és ilyen káprázatos dekorációk lehetnek belőle!

 

333gjfghjfghzavuk16Egy kis időre, kreativitásra és néhány tobozra van szükség ahhoz, hogy káprázatos dolgokat alkoss. Ha neked is tetszenek ezek az ötletek, mutasd meg az ismerőseidnek is, biztosan elnyeri az ő tetszésüket is.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial