Blogolunk / Tippek

NEM FOGOD ELHINNI MI MINDENRE JÓ A BIZTOSÍTÓTŰ!

1.

Ha nem vagy biztos, hogy eléred a ruhád hátán található rejtett cipzárat – ez szinte mindig így van –, a cipzár kocsiba akasztott, rejtve maradt biztosítótűbe fűzött hosszú fogselyem megkímél a felesleges tornamutatványoktól.

2.

A fokhagymanyomó apró lyukaiból könnyűszerrel ki lehet piszkálni a maradékot egy nyitott biztosítótűvel.

3.

Mikor forgalmas helyen, nagy tömegen kell keresztülmenned, könnyebben megóvhatod a táskádban levő értékeidet, irataidat, ha a nyitását megnehezíted egy jól elhelyezett biztosítótűvel.

4.

A statikus elektromossággal feltöltődött ruházat kellemetlen hatásait elkerülheted, ha a ruha bélésének varrásába tűzöl egy fém biztosítótűt.

bcbxbxcbe

5.

A zoknik mosáskor mindig elkeverednek a párjuktól. Könnyen elkerülheted a mosás utáni válogatás időrabló kirakós játékát, ha a szennyes zoknikat párosával összetűzöd mosásálló biztosítótűkkel.

6.

A fekvőhelyek, kanapék kárpitja általában a fejrésznél kopik a leggyorsabban. Amíg döntünk a nem olcsó újrakárpitozásról, méretre szabott, beszegett vászondarabbal takarhatjuk el az erősen igénybe vett részeket. Az ideiglenesség látszatát elkerülhetjük, ha gondosan elrejtett biztosítótűkkel rögzítjük az anyagot.

fbbyxbcbde

7.

Kirándulásnál, kempingezésnél mindenképpen legyen nálunk biztosítótű. Kisebb sérülések kötésének rögzítésére kiválóan alkalmas. A gondosan sterilizált tű hegyével óvatosan eltávolíthatjuk a kisebb töviseket, szálkákat. A sebet fertőtlenítsük, ha szükséges, kössük be.

8.

A karosszék huzatja mindig lecsúszik, a szék ülőpárnáját folyton a padlóról kell felszedni? Óvatosan elhelyezett biztosítótűkkel észrevehetetlenül rögzíthetjük ezeket.

9.

Egyedi díszekkel – mondjuk kis tányérokkal – gondoltad dekorálni a falat, de nincs rajtuk akasztó? A megfelelő ragasztóval rögzített biztosítótű lehet a megoldás. A ragasztó csomagolásán található utasításokat mindenképpen vedd figyelembe, nehogy a díszek váratlanul lepotyogjanak!

fggxyvyxv

10.

Fény szűrődik be a sötétítő függöny szárnyai között, mivel nem záródnak tökéletesen, akárhogy huzigálod? A megfelelő helyekre beszúrt biztosítótű megoldhatja gondodat.

11.

Végül egy sokak által ismert használat: bármilyen ruhából kihúzódhat a megkötő zsinór. A biztosítótű segítségével könnyűszerrel visszafűzheted a helyére, mint a mellékelt videón.

Képek: pinterest

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial