Egészség / Tippek

Muszáj ezt megcsinálnod! Dohányzol? Ez megmentheti a tüdődet!

loading...

Ha egy ember már legalább öt éve cigarettázik, annak kétségkívül jelei vannak, mondjuk az állandó vagy reggeli köhögés. A legjobb döntés lenne örökre elfelejteni a cigarettát. Ezen kívül legalább érdemes változtatni az életmódon és megcsinálni az alábbi szert, a tüdők kipucolása érdekében.

1. Hagyma

Tudjuk, hogy a hagyma és fokhagyma rengeteg pozitív hatással bír. Rákellenességük okán sok rosszindulatú tumort lehet elkerülni napi fogyasztásuk által. A légúti szervek egészségét megvédeni fontos sok hagymát fogyasztani, legjobb, ha nyersen.

2. Gyömbér

Ismert csodaszer ez a gyökér. Sok minden közt azzal a hatással is bír, hogy a cigarettázás miatt kialakult nyálkát leoldja.

3. Kurkuma

loading...

Ez a fantasztikus sárga növény tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, és Omega 3 zsírsav is található benne. Baktérium-, vírusölő és tumorellenes hatással rendelkezik.

Itt a csodás tüdőtisztító szer

Erre lesz szükség:

  • 400 gr hagyma,
  • 1 liter víz,
  • 400 gr barna cukor,
  • 2 ek kurkuma,
  • egy-két cm gyömbér lereszelve.

Elkészítés: Tegyünk fel egy edényt vízzel forrni, és rakjuk bele a cukrot, majd forraljuk fel őket. tegyük hozzá a pucolt és négybe szelt hagymákat, a gyömbért. Amikor forr, tegyük kisebbre a lángot, majd rakjuk bele a kurkumát, és addig főzzük, míg felére párolódik a szer.

Tegyük félre egy jól záródó üvegben a hűtőszekrényben, majd minden reggel éhgyomorra és este étkezés után két órával együnk meg belőle két kanállal.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial