Család / Érdekesség

„Mindig édesanya maradsz!” A 98 éves anyuka az idősek otthonában élő 80 éves fiához költözött, hogy gondoskodni tudjon róla

loading...

Nincs erősebb annál, mint a gyermeke iránt érzett anyai szeretet, amit ez a történet is bizonyít. A 98 éves Ada Kaeting az idősek otthonában élő 80 éves Tom fiához költözött, hogy gondoskodjon róla.

gdfsgsdgsola1

Ada-nak és elhunyt férjének Tomy-n kívül még három gyereke volt – Barbara, Margie és Janet, akik már fiatalon elhunytak. A nyugdíjig Tom festő és dekoratőrként dolgozott a HE Simm-nél. 2016-ban a Moss View idősek otthonába költözött, mert állandó felügyeletre volt szüksége.

fddfgdfgdfghdola2

te-mindig-edesanya-maradsz-98-eves-anyuka-azfgdfgsdfgrola3

Ada és fia elválaszthatatlanok egymástól, mindent együtt szeretnek csinálni, főként játszani és tévét nézni. „Minden nap bemegyek Tomhoz, jó éjszakát és jó reggelt kívánni. Amikor fodrászhoz megyek, Ő vár rám, amikor megérkezem, kinyújtott kézzel jön hozzám és átölel”.

fdgdfgdfgola4

loading...

„Őrülök, hogy édesanyám itt él. Mindig gondoskodik rólam és néha azt mondja: „Rendesen viselkedjél!”

fdghdfgdfgrola5

Ada unokája Deby és a család többi tagja folyamatosan meglátogatják Ada-t és Tom-ot és örülnek annak, hogy együtt tudnak lenni. „ Elválaszthatatlanok. Nagyon jó dolog, hogy a hét minden napján napi 24 órában vigyáznak rájuk”, – mondja Deby.

ghdfgdfola6

„Ada és Tom kapcsolata nagyon megható. Boldogok vagyunk, hogy meg tudunk felelni az igényeiknek. Ritkán él Anya és Fia együtt az idősek otthonában. Mindenképpen azt szeretnénk, hogy a közösen eltöltött idejük a lehető legkülönlegesebb legyen”- mondta Philip Daniels intézetigazgató.

„Te mindig Anya maradsz”- vallja Ada

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial