Háztartás

Már majdnem kidobtam a serpenyőket, amikor anyukám megmutatta nekem az „5 perces” módszert a szennyeződések eltávolítására.

Észrevette, hogy edényein makacs korom és régi zsír van, amit még egy kemény fémszivacs sem tud eltávolítani? Pontosan 5 perc alatt hozza vissza tökéletes állapotba edényeit! Ennek a módszernek az az előnye, hogy bármilyen tisztítószert felhasználhat, amit csak talál a boltban – nincsenek megkötések.

A régi korom eltávolítása

Melegítse fel az edényt vagy serpenyőt a tűzhelyen. Győződjön meg róla, hogy forró – ez a korom gyors megtisztításának titka. Ezután fordítsa meg a serpenyőt, tegye a mosogatóba, és várja meg, amíg egy kicsit lehűl.

Öntsön rá sütő- és tűzhelytisztítót. Adjon hozzá egy kis vizet, hogy jobban szétterüljön. Azonnal elkezd kapcsolatba lépni a szennyeződéssel!

Tisztítás

Bármilyen zsíroldó/ sütő- és tűzhelytisztító megteszi.

Egy szivacs segítségével oszlassa el a habot az edény alján, hogy a reakció gyorsabban menjen végbe. Hagyja az edényt ebben a formában néhány percig.

Ezután folyó víz alatt mossuk el az edényt. Mindenképpen kesztyűben dolgozzunk! Lehet, hogy mosogatószert kell hozzáadnia, hogy eltávolítsa a maradék kormot.

Csodálja meg a csodálatos eredményt! Az edényeket nem kell főzni – csak a tűzhelyen megmelegíteni, hogy a korom gyorsabban reagáljon a tisztítószerrel. Tisztítsa meg az összes edényt a házban ugyanilyen egyszerű módon!

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial