Blogolunk / Egészség

KENŐCS SZÁMOS BETEGSÉGRE (NÉPI GYÓGYMÓD)

Ez a kenőcs számos betegséget gyógyít: fibromákat, tőgygyulladást, üszkösödést, fekélyeket (beleértve a trofikusakat is), égési sérüléseket, keléseket, tályogokat, fájdalmas ízületeket, a régóta fennálló arcüreggyulladást, gennyes középfülgyulladást, torokfekélyt, ekcémát, petefészekcisztákat – ezeket mind gyógyítja!

Öntsön 1 csésze finomított növényi olajat egy zománcozott tálba, dobjon bele gyufásdoboz méretű méhviaszt, és tegye a tálat egy kis tűzre, hogy a viasz megolvadjon. Egy keményre főtt tojás sárgájának a felét, villával összetörjük egy tálon, és az ujjainkkal fokozatosan hozzáadjuk az olajhoz és a viaszhoz. Keverjük össze, vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni 10-15 percig. Ezután szűrje át, tárolja egy üvegedényben a hűtőszekrényben.

Szénanátha. A kenőcsöt egy evőkanálban megolvasztva pipettával tegye az orrába hogy megszabaduljon a legszörnyűbb arcüreggyulladástól. Hogy ne keményedjen meg, gyorsan végezze el. Elég, ha a kenőcsöt kétszer, egy órás időközzel az orrba kenjük, és máris megszabadulhatunk az arcüreggyulladástól. A kenőcs hatalmas erővel húzza ki a gennyet!

Gennyes középfülgyulladás. Csavarjon össze egy vattapamacsot, és tegye a fülébe. Szükség szerint cserélje és ezzel egyidejűleg kenőcsöt kenjen a füle mögé. A kenőcs nagy erővel húzza ki a gennyet. Minden középfülgyulladás kezelhető így, nem csak a gennyes.

Tályog a torokban, gennyes torokfájás. Kenje be a torkát a kenőccsel, és tegyen borogatást a nyak területére. Ha mindezt este végzi, és óránként megismétli az eljárást, reggelre a tályog fel fog szakadni.

Bronchitis, fájdalom a gyomorban, a belekben, kelések a testen. Naponta háromszor étkezés előtt vegyen be fél teáskanálnyi kenőcsöt.

Női betegségek: mióma, petefészekciszták. Helyezzen a hüvelybe egy kenőccsel ellátott tampont, reggel és este cserélje ki. Egy hét múlva a ciszták már csak emlékké válnak, de a fibrománál ez hosszabb ideig tart. Tegyünk egy kenőccsel átitatott ruhát a mellre, és fedjük le celofánnal. Ha lehetséges, kétóránként cserélje le.

Égési sérülések, kelések, sebek, duzzanatok, fogfájás, térdízületi fájdalmak kezelhetők a kenőccsel. Egy éjszakára kenje a fájó területre, és tegyen rá tiszta ruhát. Tiszta ujjal kenje be a fájó fogat és az ínyét, és látni fogja, hogy a sebek elkezdenek visszahúzódni.

Trofikus fekélyek, üszkösödés: kenőcsös törlőkendőt alkalmazzon, és 2 óra múlva cserélje ki. A genny bőségesen ki fog folyni a sebekből, és a saját szemével fogja látni, milyen gyorsan halad a gyógyulás.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial