Diéta / Tippek

Így lehet lapos hasad felülések nélkül! Napi 2 perc és neked is sikerülhet!

loading...

A legtöbben azt gondolják, hogy kövérek, mert nagynak tűnik a hasuk. Azonban ez nem csak a zsírpárnák miatt lehet. A puffadás, a vízvisszatartás, a túl sok bélgáz miatt is úgy tűnhet, hogy nagy a hasad. Ha van egy kis zsírpárna a hasadon és még fel is vagy puffadva, akkor sokkal kövérebbnek látod magad, mint amilyen vagy. Azonban egy természetes módszer segíthet, hogy újra lapos legyen a hasad!

Puffadás miatt nagy a hasad

 

333333apos-lesz-a-hasad1

Ha fel vagy puffadva és emiatt nagy a hasad, ez a módszer segíthet. Tedd a köldököd felé 4 ujjad, ez legyen a kiindulási pont, körkörös mozdulatokkal masszírozd a hasad, nem kell erősen, csak lágyan masszírozd. Masszírozd 2  3 percig, ezt követően érezni fogod, hogy sokkal könnyebb a hasad és fokozódik a nyáltermelődésed. Ez teljesen normális, ne ijedj meg tőle.

Vízvisszatartás miatt nagy a hasad

 

2222222s-lapos-lesz-a-hasad2

loading...

Ha a szervezeted nem tud megszabadulni a felesleges víztől, az is pocakot eredményezhet. Ebben az esetben tedd a kezed pontosan a köldököd felé és 2 – 3 percen keresztül körkörös mozdulatokkal masszírozd.

Ha lassú az emésztésed

 

11111hasad3

Ha lassú az emésztésed, kínoz a puffadás, a bélgázok, könnyedén megoldhatod a problémát. Az egyik legjobb emésztést serkentő mozdulat, ha a köldököd alá teszed 4 ujjad és a kisujjad alatt körkörös mozdulatokkal masszírozod a hasad legalább 3  percen keresztül.

A masszázst minden nap el kell végezni ahhoz, hogy eredményes legyen. Ha már tudod, hogy a puffadás, a vízvisszatartás, vagy a rossz emésztés miatt nagy a hasad, akkor elegendő csak az adott masszázst elvégezned.

Fotók forrása: BrightSide.me

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial