Blogolunk / Egészség

Csak 1 teáskanál naponta és 15 év évvel kevesebb! A körülötted lévő emberek is észre fogják venni a változást, és bókokkal fognak elhalmozni!

loading...

Szeretné megismerni egy csodálatos gyógymód receptjét, amely visszaadja a fiatalságát? Már egy kezelés után is lenyűgözően fog kinézni! Ezt a receptet sok nő tesztelte, és több ezer lelkes hozzászólást kapott!

Mindössze annyit kell tennie, hogy alkalmanként 1 kanálnyit iszik ebből a nagyon ízletes keverékből, és napról napra fiatalabbnak fog tűnni. Legyen szép és fiatal.

A hatás elképesztő! Ha rendszeresen használja (évente 2 kúra), akkor 45 évesen 30-nak fog kinézni, és a test általános tónusa is megfelel ezeknek a paramétereknek. Továbbá… igyon gyömbérgyökér teát legalább naponta egyszer a szünetekben.

A KÚRA ADDIG TART, AMÍG AZ ALÁBBI RECEPTET TELJES EGÉSZÉBEN FEL NEM HASZNÁLJA:

  • 100 ml citromlé;
  • 200 g méz;
  • 50 ml olívaolaj.
loading...

Keverje össze az összes összetevőt, és éhgyomorra vegyen be egy teáskanálnyit az elixírből. Naponta 3-szor étkezés előtt, kb. 15-20 perccel. Miután megette az összes készítményt – tartson szünetet körülbelül hat hónapig.

EZ IDŐ ALATT GYÖMBÉRES TEÁT KELL INNI A RECEPT SZERINT:

0,5 teáskanál reszelt gyömbért öntsünk fel 200 g forró vízzel, ízlés szerint adjunk hozzá citromot. Aki nem tudja inni magában, az adhat hozzá aszalt gyümölcsöt vagy lekvárt, de cukorral nem szabad édesíteni!
Idővel, ahogy megszokja, a gyömbér adagja 1 teáskanálra növelhető. Az elixírt általában márciusban és októberben érdemes használni.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial