Érdekesség / Tippek

Így kell megfelelően kiválasztani a magas sarkú cipőt. Én csak ezek szerint választok

loading...

A magas sarkú cipőt a nők többsége imádja. Viszont, a szebbik nem többsége nem tudja, hogy a cipő kiválasztásnál nem csak a divatot, hanem kényelmet is figyelembe kell venni. A „megfelelő” cipő kiválasztása a könnyedség, a kényelem és a boldogság érzésével ajándékozza meg viselőjét.

A Bidista.com szerkesztősége a mai napon megosztja veled a megfelelő magas sarkú cipő kiválasztásának a titkát. Jegyezd meg ezeket az egyszerű ötleteket, és soha nem fogsz tévedni a cipőválasztásnál!

hfgfgztok1q

Kényelmes cipősarok

1. Az első tanács nem bonyolult. Az orvosok is megerősítik, hogy a mindennapos használatban lévő cipő sarka ne legyen magasabb 2-4 cm-nél.

hdfhfdgdfgasztok2

loading...

2. A második tanács segít a neked ideális sarokmagasság kiválasztásában. Használd ezt az egyszerű képletet: ( (testmagasság/lábhossz)-1,61)x10. Például, az én testmagasságom 170 cm, a lábam hossza  80 cm. Behelyettesítjük ezeket az adatokat a képletbe: ( (170/80)-1,61)x10=5,15. Ebben az esetben az ideális sarok magassága nekem 5,15 cm.

hfghdfgdgssztok3

3. Az ünnepi cipő kiválasztásánál lehet ehhez a trükkhöz folyamodni: kényelmesen el kell helyezkedni a székben és kinyújtani előre a lábat (nem szabad hátra feszíteni a lábujjakat) és meg kell mérni a távolságot a sarok és a felső talppárna közöt. A kapott érték természetes lábhajlítás mértéke, ami megegyezik az ünnepi cipő ideális sarok magasságával.

fdgdfgdgasztok4

Kívánjuk, hogy minél többször ragyogj, miközben kényelmes és szép cipő viselsz! Ismerj meg több fortélyt, melyek segítenek a minőségi cipő kiválasztásában.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial