Blogolunk / Egészség

? VESEKÖVEK GYÓGYÍTÁSA?

loading...

A kövek legelső és legfontosabb kezelése a görögdinnye. Legalább 1-3 hétig kell fogyasztani nagy mennyiségben, kis darabos rozskenyérrel. Ez idő alatt a legtöbb kő a lehető legfájdalommentesebben távozik Önből. Fájdalmas szindrómák esetén érdemes a görögdinnyét forró fürdőben ülve vagy gőzfürdőben fogyasztani, a magas hőmérséklet hatására a húgyvezetékek kitágulnak, és a kövek könnyebben távoznak.

A vesekő gyógynövényes kezelésére szőlőleveleket használnak, amelyeket forró vízzel kell leönteni, áztatni és egy napig legalább 1 litert inni. Az adagolás a következő: 4-5 evőkanálnyi zúzott szőlőlevelet kell használni 1 liter vízhez.

loading...

A kövek csipkebogyóval kezelhetők. A bogyókat vagy leveleket főzze a szokásos teaként, és igyon meg legalább 6 csészével naponta. A kezelés időtartama 1 hónap.

A gyógyteák fogyasztása vagy a görögdinnye fogyasztása után egy fenyőolajos kúrával fejezheti be. Vásároljon 2,5%-os fenyőolajat a gyógyszertárban, és adjon 5 cseppet a vízhajtó gyógynövényekhez, és így tovább egy hónapon keresztül. Egy kúra után nem marad nyoma a köveknek. A fenyőolaj a vesekő szibériai népi gyógymódja.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial