Egészség / Tippek

Így használd a görögdinnyét méregtelenítésre!

A görögdinnye, mivel óriási a víztartalma, az egyik legjobb gyümölcs arra az esetre, ha a szervezetet szeretnénk ?átmosni?, megtisztítani a méreganyagoktól.

dinnye-viz

 

Ezenkívül pedig kiváló sejtmegújító hatással rendelkezik. Próbáljuk ki az alábbi módszert, garantáltan megtisztítja és regenerálja a szervezetet.

Reggel és este együnk meg egy-egy probiotikus joghurtot, ezenkívül pedig a nap folyamán fogyasszunk el egy görögdinnyét. Ez utóbbi akár 5 kilós is lehet.

A dinnye sokkal hatékonyabb, ha kockákra vágjuk, beletesszük egy üvegkancsóba, és felöntjük vízzel azt. Hagyjuk egy keveset állni, majd a nap folyamán fogyasszuk el mind a dinnye kockákat, mind pedig a vizet.

Másnap sokkal energikusabban kezdhetjük a napot, azonban ekkor is figyeljünk oda étkezésünkre. Lehetőleg főtt zöldségeket vagy valamilyen könnyebb levest válasszunk.

Ez egy nagyon hatékony méregtelenítési módszer, és nincsen semmilyen negatív hatása a szervezetre. Érdemes azért is kipróbálni, mert élénkítő hatású és energiával tölti fel az egész testet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: netbulvar.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial