Blogolunk / Egészség

A szervezet savas környezete. A következőket kell tenned! – Az igazi igazság a rákról, amit az orvosoktól soha nem fogsz hallani!

loading...

A rák kiváltó okairól sok vita folyik. Dr. Otto Heinrich Warburg, az egyik Nobel-díjas orvos szerint a rákot a szervezet nagyfokú oxigénhiánya okozza.
Egyszerűen fogalmazva, ha a szervezet oxigénhiányos, akkor „oxidálódik”, és a rákos sejtek fejlődésnek indulnak. Azt is megállapította, hogy a rákos sejtek anaerobok, és nem tudnak kifejlődni, ha a szervezetben magas az oxigénszint vagy lúgos a környezet.


Dr. Otto Heinrich Warburg szerint a normális rákos sejtek nem tudnak oxigén nélkül életben maradni, a rákos sejtek azonban igen. Az általunk elfogyasztott ételek is gyakran meghatározzák és egyensúlyba hozzák a szervezet pH-szintjét.
A szervezetünknek kiegyensúlyozott és lúgos környezetre van szüksége. Ha alacsony a pH-szintje, azt általában a helytelen táplálkozás okozza.


A sejtek és megfelelő működésük károsodhat a kiegyensúlyozatlan pH-szint miatt, és ennek következtében számos betegség, például csontritkulás, gyomorégés, szívbetegség, rák és cukorbetegség alakulhat ki. Az öregedési folyamatot is felgyorsítja.
Számos baktérium, vírus, parazita, fertőző gomba, élhet a szervezetünkben, és ha a testünk lúgosítjuk, elpusztulnak.
A kiegyensúlyozott pH-szint és a lúgos szervezet fontos az egészség megőrzéséhez.

loading...

Egy recept, amely segíthet:

  • 1/3 evőkanál szódabikarbóna
  • 2 evőkanál friss citromlé vagy almaecet

Keverje össze ezt a két összetevőt. Várja meg, amíg elkezdenek sisteregni, majd adjon hozzá még egy kis szódabikarbónát, amíg a sistergés abbamarad. Öntse a keveréket egy pohár vízbe.
Ez az ital lúgos környezetet teremt a szervezetben, és semlegesíti a pH-szintet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial