Tippek

ÍGY FOGYJ HATÉKONYAN TÍPUSOD SZERINT!

EGY KUTATÁS BEBIZONYÍTOTTA, HOGY AZ ELHÍZÁSNAK 6 FAJTÁJA LÉTEZIK, AMELYTŐL 6 KÜLÖNBÖZŐ MÓDON LEHET MEGSZABADULNI. HA MÁR RÉGÓTA SZENVEDSZ A FÖLÖSLEGES KILÓKTÓL ÉS MÉG NEM TALÁLTAD MEG A MEGOLDÁST, PEDIG KIPRÓBÁLTÁL MÁR MINDENT, AKKOR MI MOST SEGÍTÜNK NEKED!

Nézd meg a képen látható típusokat, válaszd ki azt, amelyikre leginkább hasonlítasz és olvasd el a problémád megoldását!

  1. ÉTEL MIATTI ELHÍZÁS

A leggyakoribb típus szerte a világon. Túl sok cukrot és túl sok ételt fogyasztasz, amire a legegyszerűbb megoldás nem mást, mint csökkentened kell a bevitt étel mennyiségét és gyakoriságát, és ha lehetséges, naponta legalább fél órát mozognod kellene.

  1. “IDEGES GYOMOR”

A szorongás, a stressz és a depresszió okozza az elhízásodat. Számodra addig minden fogyókúrás módszer hatástalan lesz, amíg ezen az életmódon nem változtatsz.

  1. GLUTÉN MIATTI ELHÍZÁS

Azokat a nőket érinti leginkább ez az elhízás, akik serdülőkorban vannak, vagy valamilyen hormonális egyensúlytól szenvednek. Kerülni kell a dohányzást, az alkoholt és a hosszabb ideig tartó ülést. Olyan edzéseket kell csinálni, amelyben kisebb súlyokat használhatunk.

  1. METABOLIKUS ELHÍZÁS

Azok az emberek, akiknek a gyomra duzzadt és egy léggömbre hasonlít, az alkohol vagy légzési nehézségek miatt nem képesek fogyni. Ajánlott változtatni ezen, hisz ez hosszú távon nem tesz jót.

  1. VÉRKERINGÉS MIATTI ELHÍZÁS

Ez a típus általában genetikailag örökölt elhízás. Ez történik terhesség, túlzott lábdagadás esetében. A futás vagy a lépcsőzés jelenti a problémánk megoldását.

  1. ELHÍZÁS INAKTIVITÁS MIATT

Ezt a fajta elhízást általában egy olyan szerv okozza, ami nagyon aktív volt a múltban. Meg kell vonni bizonyos ételek fogyasztását, hogy az anyagcserénk hatékonyabban tudja elégetni a fölösleges zsírt.

CIVILHIR.NET

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial