Blogolunk / Egészség

Hogyan lehet könnyen eltávolítani az anyajegyeket, szemölcsöket, papillómákat természetesen

Akár fiatal, akár idős, mindannyian belefutunk olyan bőrproblémákba, amelyek zavarnak minket. Lehet, hogy a hormonok miatt foltok jelennek meg a bőrén, vagy az arcát pattanások borítják. Mindennek tetejébe, lehet, hogy van egy anyajegye vagy szemölcse, ami zavarja, és csak azt kívánja, bárcsak eltűnne.


Az emberek gyakran tapasztalnak ilyen problémát, és nem mindenki engedheti meg magának a drága szépségápolási termékeket. Nem is beszélve azokról a termékekről, amelyek káros vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek ronthatják a bőre állapotát, sőt, károsíthatják a szervezetét.

Íme a bőrproblémák kezelésének legjobb módjai, amelyek természetesek és nem károsítják a szervezetet.

Szóval, anyajegyei vannak? A legtöbb esetben az anyajegyeket a genetika vagy a „túl sok napozás” okozza. Mit tegyünk? Egy gerezd fokhagymát kettévágunk, és 4 órára a kezelendő területre helyezzük. A szag szörnyű lehet, de ismételje meg ezt a műveletet naponta.
Nem tolerálja a fokhagymát? Akkor próbálja ki az almaecetet. Áztasson egy vattapamacsot almaecetbe, és hagyja rajta az anyajegyen nyolc órán át. Ha naponta megismétli, az anyajegy megfeketedik és lehullik. Használjon utána jó hidratáló krémet.


A bőrön lévő papillómák általában a nyakon, a szemhéj területén és a mellkas felső részén találhatók. Nőnek, de ne aggódjon, jóindulatúak, és könnyen eltávolíthatók ugyanazzal az almaecettel, amit korábban javasoltunk.
Alkalmazzon egy vattakorongot éjszakára, és hamarosan látni fogja az eredményt. Ha papilloma van a szemhéj területén, próbálja ki a hígított teafaolaj használatát.
Áztasson be egy vattakorongot vízbe, és adjon hozzá 2 csepp teafaolajat. (Figyeljünk arra, hogy a teafaolaj irritálhatja a szemet, ezért nagyon óvatosan használjuk!)


A szemölcsök nagyon kellemetlen megjelenésűek, és általában a HPV-vírus okozza őket. Bárhol nőhetnek a testen, általában kisebbek és bőrszínűek.
Néhány hétig dörzsölheti őket egy banán belsejével, és a szemölcs fokozatosan eltűnik. Azt is megpróbálhatja, hogy mézzel bedörzsöli, beköti, és így alszik el.
Vannak sötét foltjai? Ahogy öregszünk, a sötét foltok elkerülhetetlenek, és minél többet vagyunk kitéve a napfénynek, annál inkább megjelennek.


Van néhány házi lehetőség, amit kipróbálhat.


Az első az, hogy keverjünk össze néhány mogyoróhagymát és almalevet. Hagyja a keveréket 15 percig a bőrén, majd öblítse le. Ismételje ezt naponta a teljes hatás érdekében. Vagy alkalmazhat Aloe Verát is ebben az esetben.
Ha állandóan úton van vagy stresszes, ha nagyon aktív és szereti a természetet, nagyobb valószínűséggel lesznek mitesszerek vagy pattanások a bőrén.
Íme a legjobb módszer a pórusok eltömődésének megszüntetésére. Gőzölje az arcát kb. 20 percig, majd öblítse le vízzel hígított almaecettel.

Mentse el ezt a cikket a gyűjteményébe, így könnyen megtalálhatja a bőrproblémák kezelésének legjobb módját.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial