Érdekesség

Hogyan fedik fel lábaink a legbelső gondolatainkat… Mindent tudtam az első pillanattól fogva!

Testbeszéd– az egyik legfontosabb információforrás. Természetesen a nap folyamán sokat vagyunk mozgásban, de minden embernek van kedvenc testtartása, mely sokat elárul a természetéről. Ma az ülés közbeni különböző lábtartásról fogunk beszélni.

Lábak helyzete

1.”A” pozíció

Azok az emberek, akik idejük nagy részében ezt a pozíciót részesítik előnyben, nagyon bizonytalanok és kicsinyesek. Rendkívül zavarja őket az a tény, hogy ez ellen nem tehetnek semmit. Az ilyen emberek gyakran túlbecsülik erejüket és képességeiket.

Befelé forduló típusúak, akik nem tolerálják a zajos társaságot és szabadidejüket magányosan szeretik  eltölteni. Ennek ellenére mégis jól ismerik az embereket, pontos elemzésre képesek.

2.”B” pozíció

Azok az emberek akik idejük nagy részében ebben a pozícióban szeretnek ülni,- magabiztosak saját erejükben és képességeikben. Vezetésre születtek, nagy áldozatokra képesek a karrierjük érdekében. Szeretik a változatosságot, nem bírják az egyhangúságot. Az ilyen lábtartás nagyon gyakori Európában és Ázsiában.

3.”C” pozíció

Ezeket az embereket gyakran méltánytalanul vádolják gondatlansággal és hanyagsággal, annak ellenére, hogy csukott szemmel is megtalálják a szükséges dolgokat. Jellemzőjük, hogy sajátos felfogásuk van a rendről és magáról az életről. Fő hibájuk-  képtelenek  egy dologra sokáig koncentrálni. Figyelmüket könnyű elterelni.

4.”D” pozíció

Emberek, akik ezt a testtartást kedvelik,- őszinték, becsületesek és egyenesek. Jellemző erényeik a pontosság, módszeresség és a pedantéria.

Előfordul, hogy néha túlságosan rendmániások. Ezek az emberek távolságtartóan viselkednek, de a maszk mögött arany szív rejtőzik.

5.”E” pozíció

Ezek az emberek zárkózottak és visszafogottak. Nagyon érzékenyek a kritikára, ezért nehezen viselik a legkisebb szemrehányást is. A jó kapcsolat fenntartása érdekében még a barátoknak sem szabad megsebezni a lelküket.

Ezek az érdekfeszítő  tények sokkolták szerkesztőségünket! Ne felejtsd el megosztani barátaiddal ezeket a nem mindennapi tényeket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial