Egészség / Tippek

Ha ezzel kened be a kezeidet, az öregedési foltok halványulnak, a ráncok eltűnhetnek!

Az arcbőrünket ápoljuk, a kezeinkkel azonban nem törődünk eleget. A kezeken megjelenő ráncok nem nyújtanak szép látványt, de szerencsére több természetes módszer is van, amivel ezek enyhíthetőek, szinte teljesen eltüntethetőek. Az öregedési foltokkal és a ráncokkal is felveheted a harcot, ha kipróbálod ezeket a természetes csodaszereket.

Öregségi foltok

2 evőkanál cukrot kavarj össze fél citrom levével. Dörzsöld át vele a kezeidet, majd langyos vízzel mosd le. Minden alkalommal használd, mielőtt bekennéd a kezed a bőrfiatalító pakolással.

Ránctalanító, bőrfiatalító pakolás

Egy tojásfehérjét keverj össze egy evőkanál mézzel és masszírozd át vele a kézfejeidet. Hagyd rajta legalább 15 percig, majd langyos vízzel mosd le. Alkalmazd ezt a módszert hetente kétszer.

Minden nap kend be vele a kezeidet

Az olívaolaj csodákra képes, minden este kend be vele a kezeidet, hagyd rajta pár percig, majd a fölösleget mosd le langyos vízzel. Az olívaolaj segít, hogy a bőr feszesebb, puhább legyen.

Alkalmazd ezeket a módszereket és hamarosan halványulnak az öregedési foltok a kezeiden, a bőröd pedig kisimul, a legmélyebb ráncok is enyhülnek.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial