Blogolunk / Szépség / Tippek

Ez történik, ha szénsavas ásványvízzel mosod meg az arcodat…

A nők különböző szépségápolási trükköket használnak, hogy minél szebb legyen az arcbőrük. Ez alkalommal, találtunk egy természetes megoldást, ami egyszerű és nem túl drága. Tökéletes megoldást kínál a szódavíz, ami nem csak ivásra jó, de ápolja a bőrt is.  A szénsavas víz nagyon jó hatással van a bőrre. A japán nők fedezték fel ezt a csodálatos szépség trükköt.

Mi történik, ha megmosod az arcot ásványvízzel? Nos, azt állíthatjuk, hogy semmi káros, éppen ellenkezőleg. A szénsavas ásványvizet fel lehet használni a bőr tisztítására. Szakemberek úgy vélik, hogy a buborékok az ásványvízben nagyobb mennyiségű oxigént tartalmaznak, és az arccal érintkezve, erősítik a bőrt, és eltávolítják az elhalt hámsejteket. Annak érdekében, hogy a szénsavas ásványvíz vagy szóda kezelés hatékony legyen, próbáld ki hetente kétszer, de nem többször, az irritáció elkerülése érdekében, mivel a nők bőre különösen érzékeny. Próbáld meg elkerülni, hogy a szemedbe menjen, az irritáció elkerülése érdekében.

1111tujtdhgdfhd

Használhatod úgy a szénsavas vizet, mint a normál csapvizet, de ha gazdaságos akarsz lenni, akkor tedd egy vattára és úgy tisztítsd meg vele az arcodat. Néhány hét után, a bőröd sokkal simább és puhább lesz.

Szabályok, amiket nem árt szem előtt tartani, ha szénsavas vízzel mosod az arcodat:

Amikor megmosod az arcod szénsavas ásványvízzel, tartsd csukva a szemed, mert különben irritálni fogja. Amikor a víz hozzáér a bőrhöz, akkor úgy fogod érezni, mintha meleg lenne, de ne aggódj. Ez az érzés, akkor jelentkezik, amikor a sav eltávolítja az elhalt hámsejteket és a mitesszereket. Miután megmostad az arcod a szénsavas ásványvízzel, a bőröd rózsaszín lesz, de ne ess kétségbe, hamarosan visszanyeri természetes színét.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial