Egészség / Tippek

Ez az otthoni körülmények között is elkészíthető ital kitisztítja a beleket, így szabadítva meg a szervezetet a méreganyagoktól.

loading...

Az ókori görög bölcsek nagyon találóan állapították meg, hogy amit eszünk, azzá leszünk. Ezzel ma sem lehet vitatkozni, valóban közvetlenül függ egészségünk a táplálkozásunk milyenségétől.

Sajnos, a mai világban egyre nehezebb a megfelelő minőségű (minőségi) táplálkozás. Az egészben az a legrosszabb, hogy a méreganyagok az idő előrehaladtával felhalmozódnak a belekben és ez az egész szervezetre káros hatást fejtenek ki. A legújabb kutatások szerint a megbetegedések 90%-a vezethető vissza a bélben felhalmozódott salak- és méreganyagokra.

Azonban ne ess kétségbe, a Ketkes.com szerkesztőségének hála most te is megtudhatod, hogyan tisztíthatod meg bélrendszeredet a salakanyagoktól és a toxinoktól úgy, hogy elkerüld a „szokásos” beöntéses eljárást.

A bélrendszer salakmentesítése

Hozzávalók:

  • 2 pohár víz
  • 2 evőkanál almaecet
  • 2 evőkanál méz
loading...

Alkalmazás:

Öntsük össze a hozzávalókat, és keverjük addig, amíg teljesen fel nem oldódnak. A kapott folyadékból igyunk egy alkalommal naponta éhgyomorra; a nap bármely szakában, amikor a legalkalmasabb. Ha nem reggelizel, érdemes felkelés után elfogyasztani ezt a „koktélt”, ha viszont ha este 6 óra után nem szoktál enni, ez esetben jobb, ha lefekvés előtt iszod meg.

A bélrendszer megtisztulásának folyamata 3 hét alatt megy végbe, ezután viszont úgy fogod magad érezni, mintha kicseréltek volna.

Oszd meg ennek a csodás béltisztító koktélnak receptjét barátaiddal, ismerőseiddel, mert semmi sem drágább, mint a szeretteink egészsége!

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial