Egészség

A szomszéd orosz öreg néni mesélte el hihetetlen egészségének titkát – Most megtudhatod Te is!

Megkérdeztem az idős, orosz nénit a szomszédból, mi a titka, hogy makk egészséges? Így felelt:

“A nyolcvanas években rákot kaptam, megműtöttek, aztán hazaküldtek a rákosztályról. A doktorok közölték, nem tudnak segíteni, napjaim vannak hátra, így engedtek haza.

2 napja feküdtem az ágyamban, hirtelen felrémlett egy régi népi gyógymód, amit a nagyanyámtól hallottam. A kezelés leglényegesebb összetevője az aloe vera volt. Volt is nekem egy szép, erős aloe növényem otthon, cserépben. Leszedtem a nagyobb leveleket, megpucoltam őket alaposan, utána átdaráltam a húsdarálón.

Mintegy 2 liter aloe vera pép jött ki belőle, amihez tettem 3 kg mézet, 2 üveg édes vörösbort. 6 liter elixirt kaptam, ezeket kiöntöttem üvegekbe, és betettem fekete rongyokba csavarva egy sötét sarokba a földre. 10 nap múlva elővettem, felráztam és napi háromszor egy evőkanálnyit bevettem evés előtt. Az üvegeket eztán a hűtőben tartottam.

Négy hét múlva visszamentem vizsgálatra, a doktorok döbbenten közölték, hogy a rákos sejtek eltűntek, és még 22 kilót is híztam.

Fontos, hogy mielőtt levágnánk az aloe vera leveleket, 5 napig ne öntözzük a növényt, és 16–18 százalék alkoholtartalmú jó portói vörösbort használjunk. A keverékből az első 5 napban csak egy kiskanállal vegyünk be, majd a következő 1,5–2 hónapban naponta háromszor, étkezések előtt egy evőkanállal kell bevenni.

Ez a készítmény nem csak a daganatos betegségekben szenvedőkön segíthet, hanem azokon is, akik tüdőbajban, gyomorfekélyben, migrénben, vagy pszichés zavarokban szenvednek.

Minden 5 évben elvégzem ezt a kúrát, naponta 40 percet tornázom, mozgok, sétálok, ma már elmúltam 78, és még nem készülök a túlvilágra.”

Az alábbi házi gyógymód nem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot és kezelést, használata csak kiegészítésként javasolt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokhu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial