Tippek

ELZSÍROSODOTT A MÁJAD? EZ AZ ELIXIR POZITÍV HATÁSSAL VAN A LEGLESTRAPÁLTABB MÁJRA IS!

A máj a bőr után a testben lévő legnagyobb szerv. A máj az ételekből, italokból és gyógyszerekből kiszűri a méreganyagokat. A májbetegségek egyes esetekben gyorsan kezelhetőek, míg más helyzetekben hosszadalmas lehet a betegségből való gyógyulás ideje.

MUTATUNK EGY RECEPTET, AMELY SOK MÁJBETEGEN SEGÍTETT:

Vegyünk elő egy edényt és tegyünk bele 3 liter vizet. Tegyünk bele 3 teáskanál őrölt fehér eperfa gyökeret. Adjunk hozzá 1 teáskanál őrölt vadrózsa gyökeret, 1 teáskanál őrölt tarackbúza gyökeret, 1 teáskanál őrölt nagy csalán gyökeret. Alacsony hőfokon forralni kezdjük a vizet, addig amíg nagyjából 1 liter marad az edényben. A tűzről levesszük és beleteszünk fél teáskanálnyi őrölt vérehulló fecskefű teát. Ha kihűlt leszűrhetjük.

ADAGOLÁS

Minden nap 1 liter frissen készített főzetet kell meginni, reggel, éhgyomorra. A kezelést addig kell folytatni, amíg a felpüffedt has visszanyeri megfelelő formáját, majd két hét szünetet kell tartani és újra kell kezdeni.

FONTOS

Ha nem találunk őrölt gyökereket a bioboltban, csak egészben tudjuk őket megvásárolni. Akár le is reszelhetjük őket, ha túlságosan nehéznek tűnik porrá őrölni. A kezelés folyamán a páciens gyakran fog vizelni, eleinte rózsaszín lehet a vizelet. A tünetek a kezelés velejárói, ebből tudhatjuk, hogy beindult a máj tisztítása. A páciensnek diétáznia kell amíg issza a főzetett. nem fogyaszthat alkoholt, neme ehet húst és zsíros ételeket. Főtt és párolt élelmiszereket fogyasszon. Az első 2 hétben ajánlott sokat pihenni. A gyógyulás után a kezelést évente meg kell ismételni, ekkor 1, hónapos kúrát kell folytatni. A kúra akár 2 hónapos is lehet, ha súlyos májbetegségből gyógyult fel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial