Blogolunk / Egészség / Tippek

Egy kutatócsoport szerint ez az ital pozitív hatással lehet a rákos megbetegedésekre, kezelheti a gyomorhurutot, a cukorbetegséget, a máj- és szívbetegségeket! Most megtanulhatod, hogyan kell elkészíteni!

Ez a recept is nagyon könnyen elkészíthető, nem kerül szinte semmibe, és igazán sok problémán segít.

Lehet, hogy sokan nem akartok inni burgonya levet, mert az íze nagyon rossz, de akik hisznek az egészséges természetes orvoslásban, azok túlteszik magukat ezen az apró kellemetlenségen. Sőt, arra is adunk tippet, hogy ezt a kellemetlen ízt mivel tudod ellensúlyozni.

A burgonya leve nagyon egészséges, és az onkológusok is előszeretettel ajánlják.

  • Lúgossá teszi a szervezetet

A burgonya leve segíthet egyensúlyba tartani a savat a szervezetben, ami különösen fontos számunkra, mivel manapság az étrendek túlnyomó többsége savasító hatású.

  • Megszünteti a köszvényt

Csökkenti a szervezetben húgysavat, és ez segít a köszvény elleni küzdelemben.

  • Gyulladáscsökkentő hatása van

A burgonya leve segíti az ízületi gyulladások és egyéb gyulladásos folyamatok megszüntetését. Továbbá, serkenti a vérkeringést az egész testben.

  • Tisztítja a májat

Ezért lehet használni méregtelenítő diétaként, megkönnyíti a máj működését, és hatásos az epehólyag problémákra is.

  • Segít a gyomorhurut és a fekély kezelésében

Ezekben az esetekben célszerű fogyasztani egy kanál burgonya levet felhígítva egy pohár vízben reggelihez, ebédhez és vacsorához.

Elkészítés:

Ez nagyon egyszerű! Moss meg több burgonyát és húzd le a héját annak érdekében, hogy megszüntesd a zöld részeket és a fiatal hajtásokat. Ezután, tegyél egy burgonyát egy vászonruhába és préseld ki a levét.

Ha nagyon nem tetszik az íze, csak keverd össze citrommal, sárgarépa vagy almalével, és adj hozzá egy kevés mézet!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial