Blogolunk / Egészség

“HOSSZÚ ÉLET”

loading...

Tizenhét évvel ezelőtt feltaláltam egy több összetevőből álló salátát, a Longevity-t, és elhatároztam, hogy hetente háromszor fogom fogyasztani. Úgy gondoltam, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy egészséges legyek.

A zöldekkel kezdem: aprítsuk fel a petrezselymet, a kaprot, a póréhagymát, a zellert… Ezután piros paprikát, uborkát vagy paradicsomot adok hozzá. Levágok egy szelet citromot, de a levét még nem facsarom ki, amíg hozzá nem adok céklát és apróra vágott káposztát.

1 órán át hagyom állni.

loading...

Én 13.00 és 16.00 óra között fogyasztom, amikor a gyomorban elegendő sav van az étel megemésztéséhez.
45 éve dolgozom az egészségügyben: Ez a saláta vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, és a benne lévő folsav hozzájárul a testsejtek megfiatalításához.

Tisztítja a májat, a vesét, a vért, semlegesíti a méreganyagokat, és lassítja a rosszindulatú daganatok kialakulását. Emellett erősíti a hajszálerek falát, csökkenti a vérnyomást, javítja a memóriát, normalizálja a koleszterincserét, erősíti az idegrendszert, javítja az agyi keringést. Ami a beleket illeti – olyan, mint egy szorgalmas házmester: megszünteti a székrekedést, és ugyanakkor gyógyítja az aranyeret.

77 éves vagyok. Napi 1 órát tornázom bármilyen időben, reggel és este hideg vízzel mosakszom, hetente 15 km-t sétálok az erdőben.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial