Növény

Egy fedél alatt a vámpírokkal. Vannak szobanövények, amik szinte kifacsarnak téged

loading...

A növények számára az emberi szeretet sokkal fontosabb, mint a jó talaj vagy a megfelelő öntözés. A növények kamatostul visszaadják azt a gondoskodást, amit nyújtottunk nekik, hiszen a növények tisztítják a levegőt, és elvonják tőled a negatív energiákat, amik a nap folyamán az adott helyiségben felgyülemlenek.

A növények aurája igencsak összetett. Minél inkább megegyezik a növény és a te aurád, annál inkább fogsz szimpátiával viszonyulni az adott növényhez. Egy jól kiválasztott növény nem csak a ház energetikáját javítja, hanem a te fizikai és szellemi közérzetedet is jobbá teszi.

jghjfdhdfeged1q

Ma a Bidista.com szerkesztősége jóvoltából te is megtudhatod, hogy melyek azok a növények, melyeket érdemes a szobába tenni, vagy ha már van még többet ültetni, és melyek azok, amiket jobb elkerülni.

A szobanövények energetikája

Az energiavámpírok

Borostyán

Mint a legtöbb kúszónövény, a borostyán is vonzza a házba a betegségeket, a bajokat. Éppen ezért nem ajánlott még az irodába se tenni. A borostyán férfi energiával bír, ezért valósággal kiüldözi a férfiakat azokból a házakból, ahol borostyán van.

1111hfdgfdgged1

Könnyezőpálma

Óvakodj ettől a növénytől! Semmi esetre se tedd a könnyezőpálmát a hálószobába vagy a gyermekszobába! Ha vannak a házban gyerekek vagy idős emberek, ez a növény elkezd belőlük aktívan táplálkozni. Jobb ezért nem tartani otthon.

1111gdfgdged2

Buzogányvirág

Határozottan alkalmatlan kis helyiségekbe. Válogatás nélkül gyűjti az energiákat, legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Nagy szobákban jó szolgálatot tesz, mert jó légtisztító hatású növény.

1111dgdfsed3

Begónia

Valóságos vámpír-növény! De hasznos vámpír. Amennyiben gyakran jönnek hozzád vendégek, tegyél egy-két cserép gyönyörű begóniát a délre néző ablakpárkányra. A begónia ugyancsak összegyűjti mind a pozitív, mind a negatív energiákat, de egy idő elteltével a jót vissza is adja.

11111ghrthhfed4

Orchidea

Igen, igen az orchidea! Ugyanis a sokak által szeretgetett orchideánk a lakás összes energiáját képes magába szívni. Különösen veszélyes ez a valóban szép virág azokra az emberekre nézve, akik határozatlanok, gyenge akaratúak. Az orchideák mindennél erősebben végzik ezt a tevékenységüket az éjjeli és a hajnali órákban.

loading...

hdfhdfged5

Hasznos növények

Muskátli

A fényes és erős muskátli bokrok megvédenek téged a szemmel veréstől, a varázslatoktól és az átkoktól is, továbbá elhárítják az irigység és a rosszindulat energiáit. Ha téged vagy szeretteidet szorongás vagy rémálmok gyötör, tegyük a muskátlit a hálószobába, az ablakpárkányra. A muskátli barátságos és kellemes környezetet varázsol majd a szobába.

1111hftjhfgged11

Azálea

Ennek a virágnak az energetikája elhárítja a pletykából, egoizmusból és kicsinyességből származó negatív energiákat, viszont hozzásegít a személyes sikerhez. Az azálea szépen fejlődik a vendégszerető, jószívű embereknél, és ekkor egészséget és aktivitást ad.

1111fdgdfged7

Fikusz

Ha neked is feljebb kellene már küzdeni magad a ranglétrán, de a gátló körülmények ezt nem teszik lehetővé, vegyél legalább egy cserepes fikuszt. A fikusz energetikája elősegíti a szervezőképességet, az ösztönös megérzések kialakulását, továbbá segít a körülmények figyelembevételével meghozni a helyes döntést.

1111fdgdged8

Csokrosinda

A konyha és a gáztűzhely nélkülözhetetlen növénye. Semmilyen páraelszívó nem versenyezhet 3-4 nagyobbacska csokrosindával. Ez a növény ráadásul elevenséget és jó hangulatot is biztosít számodra.

1111fgdfgdfgeged9

Sárkányfa

A sárkányfa megőrzi az otthon melegét és a jóindulatát. Ezenkívül ez a növény erősíti az optimizmusodat is, növeli a pozitív energiákat és javítja az életminőségedet. legerősebbnek azokat a növényeket tartják, amik saját maguk nőttek ki a dugványból.

hgfhfjhfghfged10

Ez tehát a lista a házi barátokról és ellenségekről. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezek után te is megtalálod majd a neked megfelelő növényt. Mindenképpen oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ők is tudomást szerezzenek a házi segítőkről és harmóniában élhessenek a saját kis világukban.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial