Egészség

Dr. Papp Lajos elárulta: a víz a legjobb koleszterincsökkentő, és ezt az egészségipar elhallgatja

A közel 25 éves szívsebészi tapasztalattal rendelkező, elismert, Primia-primissiba és Széchenyi-díjas szívsebész, Dr. Papp Lajos elképesztő dolgot mondott.

Szerinte az egészségipar összeesküdött az egészségünk ellen, és az elmondottakban tényleg van valami.

Valójában milliók halnak meg egy részben orvosok és gyógyszeripari érdekeltségű emberek, vezetők által terjesztett hazugság miatt.

Ezzel a hazugsággal ölnek rengeteg embert a koleszterinnel kapcsolatosan.

Az egészben nyakig benne van a gyógyszeripar, a gyógyszergyártó vállalatok, különösen azok, melyek koleszterincsökkentőkből “élnek”.

Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték.

Több millió ember szenved szívbetegségben, rengeteg a cukorbeteg és milliók vannak diabétesz előtti állapotban már. Itthon és szerte a világon. Egyre több a fiatal beteg minden évben.

Ez pedig jó üzlete tablettagyáraknak, akik elhallgatják szerinte a tényt, hogy vannak természetes anyagok, többek között a víz, ami eredendően természetes úton is képes lehet a koleszterinszint csökkentésére.

Ráadásul az egészséges életmódról kialakított hamis tévhit is hozzájárul ahhoz, hogy egyre több a beteg ember.

Amiről ma azt mondják, hogy követendő és egészséges, valójában nem biztos, hogy jót tesz, sőt.

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná.

Míg, ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta, elkerülhetetlen a szívbetegség kialakulása.

A dehidratáció egy koncentrált, savas irányba tolódott vért eredményez, ami még dehidratáltabbá válik, mialatt áthalad a tüdőn és eléri a szívet – ez a légzés alatt a tüdőből elpárolgó víz miatt van.

Ha a szervezet minden fő összetevője elérhető a normális működéshez, akkor az emberi test nem fog elkezdeni olyan dolgokat termelni, amik rosszak lennének a túléléséhez.

Eddig nem tudtuk, hogy a víz volt az az életbevágóan fontos tápanyag, amire a szervezetnek állandóan szüksége van – megfelelő mennyiségben.

A víz maga – nem koffeines üdítőitalok, amik még jobban dehidratálnak – jobb koleszterincsökkentő orvosság, mint bármilyen kémiai anyag a piacon

– állítja.

Ezeket a dolgokat érdemes megfogadni.

Ártani bizonyosan nem ártanak, de akár az életünket is megmenthetik. Dr. Papp Lajosnak az elmúlt évtizedekben számos beteg köszönhette életét, így ha valaki, akkor ő hiteles személyiség az egészség megőrzésének témájában.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

titoksziget

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial