Történet

Az ötéves kislány bármikor elhunyhat – Szülei megvalósították az álmát – a Hercegnő esküvőjét

A súlyos betegségben szenvedő kisgyerekekről szóló különféle történetek mindig megérintik az embert. Az ilyen történetben szereplő szülök többsége jobban aggódik, mint maga a gyermek.

Egy ilyen történetet szeretnénk elmesélni Sophia Chiapalone-ról, egy veleszületett súlyos szívbetegségben szenvedő kislányról, aki ennek ellenére mégis pozitívan gondolkodik és örömmel éli az életét. A kislány nemrég töltötte be az ötödik életévét, de ez idő alatt már két szívműtéten eset át, és hamarosan újabb sebészeti beavatkozást fognak rajta végrehajtani.

ghdhdhduvojet1

Sophia nagyon sokszor említette az édesanyjának, hogy nagyon szeretne „férjhez menni”, a következő komoly operációja előtt. A kislány a hatéves barátjával Hunter Laferrierttel szeretett volna összeházasodni. Az édesanyja, miután megtudta lánya kívánságát, rögtön kapcsolatba lépett a fiú szüleivel, hogy ezt megbeszélje velük.

A fiú édesanyja nem ellenezte a ceremóniát. Sőt, felkereste az egyik fényképész barátnőjét, aminek köszönhetően az „ifjú párról” egy igazi esküvői fotó sorozat is készült.

dhdghduvojet2

Tracy – Hunter édesanyja úgy döntött, hogy megosztja ezt a történetet és az „esküvői” képeket a saját Facebook közösségi oldalán.

ghdghfghuvojet3

Az emberek lelkét ez mélyen megérintette és a nő bejegyzése több mint 109 millió like-ot kapott és több mint 25 ezren osztották meg ezt a bejegyzést.

fghfghghuvojet4

A fényképek alá Tracy a következő megjegyzést írta:

Hunter fiam barátnője az kérte, hogy a következő komoly szívműtétje előtt valósítsuk meg az álmát, ami egy esküvő, és Sophia Hunterrel szeretett volna összeházasodni.

A fiam azt kérte, hogy vegyünk Sophia –nak 12 szál vörös rózsát. A fiú csak is ilyen virágot akart, mert ez az a virág, ami tetszik Sophiá-nak és azért is, mert a piros – a kedvenc színe.

ghdghdghuvojet5

A gyermekeknek megszerveztünk egy esküvői fotózást. Amikor felajánlották, hogy szervezzek meg egy ilyen eseményt, tudtam, hogy a fiam nem lesz ellene. Miután elmondtam Hunternek, az válaszolta, hogy ő mindent megtesz a barátnőjének a boldogságáért.

Mondhatom, hogy ez a csoda megtörtént!

dghdhdvojet6

Jó barátnőm, akit Marisának hívnak, időt tudott szakítani arra, hogy elkészítse a gyermekeknek a fotó sorozatot. A gyermekek futkároztak, nevetgéltek és a boldogságtól sugároztak, Sophia ragyogó fehér ruhát viselt.”

Ismert, hogy a kislány szívelégtelenséggel született, ennek ellenére Sophia élvezi az életet és a körülötte lévőkre boldogságot sugároz.

ghgdhdhgvojet7

A sok like és megosztáson kívül Tracy még sok dicsérő hozzászólást is összegyűjtött.

Az egyik felhasználó ezt írta: „Hihetetlenül aranyos kishölgy. Azért fogok imádkozni, hogy hosszú és sikeres életet éljen és egy csodálatos napon menjen férjhez a barátjához, ahogy azt megálmodta”.

ghdhdhfgojet8

Még egy hozzászólás, ez a legszebb történet és fotó sorozat – amit az elmúlt évben a világhálón látott.

„ Valóban nagyon szeretném, ha 20 év múlva megismétlődne ez az esemény, csak most már igaziból. Elolvadt a szívem, amikor megláttam ezeket a boldogságtól ragyogó gyermeki tekinteteket.”

A következő felhasználó ezt a megjegyzést fűzte hozzá: „A kislány még csak hat éves, mégis gyönyörű! Egyszerűen csodálatos! És a kis fiú kívánsága, hogy boldoggá tegye ezt a kislányt… Erre egyszerűen nem találok szavakat. Sok olyan felnőtt férfi van, akinek nincs ekkora szíve, mint ennek a kisfiúnak.

dghdhdfhojet9

Az összes kép meseszerű. Remélem, hogy egészséggel áldja meg az Isten ezt a kis hercegnőt. Ugyanúgy szeretném, ha megáldaná ezen csodálatos gyermekek szüleit is, akik kiválóan nevelték őket.”

Ez az apró és látszólag egyszerű esemény segített Sophiának abban, hogy még a komoly műtétje előtt beteljesüljön az álma.

Sikeres műtétet kívánunk ennek az életvidám kislánynak.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial