Diéta / Érdekesség / Tippek / Történet

Nézd meg ezt az életet megváltoztató drámai átalakulást

loading...

Amanda egész gyermekkorát duci kislányként élte. Bár egy szeretetteljes és támogató családban nőtt fel, nem fordítottak különösebb figyelmet az egészséges táplálkozásra. Mikor felnőtt, a munkájának is köszönhetően ülő életmódot élt, így esélye sem volt a természetes fogyásra. Amikor 20 éves korában terhes lett a lányával, elképzelte, hogy Ő egészségesebb életet szeretne biztosítani a családjának.

De ez egy folyamat nagy küzdelemmel járt, mivel először saját magát kellett formába hoznia, hogy jó példát mutasson a családtagjai számára. Ekkor Amanda mindössze 22 éves volt, viszont a súlya 149 kg. Amandának nehéz volt lépést tartani a kislányával, mivel ahogy növekedett egyre nagyobb volt a mozgásigénye. Így ígéretet tett magának, hogy megkeresi azt a módszert, amivel sikeresen lefogyhat.

A családjának és a szerelmének támogatásával gyomor bypass műtéten esett át, és a súlya drasztikusan csökkenni kezdett. Rövid idő alatt sikeresen lefogyott, viszont a bőre ugyanakkora maradt, mint a fogyás előtt. A felesleges bőr eltávolításához plasztikai műtétre lenne szüksége, ami viszont nagyon sokba kerül.

Amanda már majdnem lemondott róla, hogy eltávolítsák a lógó laza bőrét, mikor létrehozott egy weboldalt ahol megosztotta a fogyásával kapcsolatos tapasztalatait és fotóit. Olyan sikeres lett a blog, hogy felfigyelt rá a The Doctors című tv műsor ahova meghívták vendégnek, és ennek köszönhetően a plasztikai műtét valósággá vált a számára.

Vess egy pillantást az alábbi képekre és nézd meg a csodálatos átalakulást! Amanda továbbra is arra ösztönöz mindenkit, hogy szeresse magát, függetlenül attól, hogy milyen a teste.

 

111dfghdfghdfhgdf

loading...

222fgdfhgdfghdf

666gdsgsdgs2

333dhgdfhgdf1

444fdhd1

555dfgdfgsdg1

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial