Blogolunk / Egészség / Tippek

Amikor a nőgyógyász cisztát vagy miómát észlel, én csak megiszom ezt és a gondom eltűnik 4 nap alatt!

Nagyon sok nőnél, diagnosztizálnak petefészek miómát és cisztát. Azoknál a nőknél a legnagyobb a kockázat, akik belépnek abba a korba mikor beköszönt a menopauza.

Ezek a miómák szinte biztosan nem jelentenek semmi olyat, ami miatt aggódni kéne, azonban okozhatnak fájdalmat és kényelmetlenséget. Emiatt érdemes jobban odafigyelni és harcolni ellene időben.

A mióma a női méh jóindulatú daganata. A miómák többnyire csoportosan fordulnak elő. A miómák mérete változatos, apró 1-2 cm-es miómák néhány év alatt akár kisebb dinnye méretűvé növekedhetnek. Több kisebb méretű mióma és egy-két paradicsom méretű is megférhet egymás mellett. A mióma, más néven méhizom daganat esetében előfordulhat hogy jól körülhatárolható tok veszi körül.

Annak ellenére, hogy ez nem egy komoly probléma, nem hagyhatod figyelmen kívül. Keress fel egy szakember annak érdekében, hogy ne kerülj veszélybe. A hormonális változás valóban elősegíti a fejlődését.

Otthoni gyógyír miómákra és cisztákra:

Hozzávalók:

  • 0,25 liter méz;
  • 1 liter répa juice.

Hogyan készítsd el:

Először is készítsd el a répa juicet egy turmixgép segítségével, vagy vedd meg az üzletben az is tökéletesen megfelel. Ha megvan a répa juice, tedd egy turmixgépbe, add hozzá a mézet, és alaposan keverd össze.

Adagolás:

1 pohár lé minden étkezés. Egy pohár reggeli után, egy ebéd után, és egy vacsora után.

Néhány nap múlva a ciszták és miómák el fognak tűnni a szervezetedből.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial