Színes

A legvonzóbb nagypapa Kínában él, 80 évesen lépett a kifutóra. Az öregség nem azt jelenti, hogy feladhatod!

Miután tavaly póló nélkül végigvonult a kifutón, közszemlére tette irigylésréméltó felsőtestét, a 80 éves kínai férfit a világ legvonzóbb nagypapájának nevezik!

A színész és modell Wang Deshun több filmeb is szerepelt. Láthattuk a Tiltott királyság, vagy a Warriors of Heaven and Earth című filmekben. Kínában a Fashion Week keretei között debütált, az összes nézőt lenyűgözte a csupasz mellkasa és a jól kidolgozott izmai. A hosszú ezüstös tincsek még különlegesebbé teszik a nagypapát.

Wang úr kineveti az aggodalmaskodó kínai társadalmat, akik félnek az öregedéstől. Mert szerinte az öregedés soha nem lehet ok arra, hogy az ember feladja. Sokan megjegyezték, miután a divatbemutatón a kifutón sétált. Mr Wang, azt mondja, erre készült 60 évig.

A korát meghazudtoló nagypapa!

Shenyang-ban, Észak-Kínában született. Wang úr 24 éves korában lett színházi színész. 44 éves volt, amikor megtanult angolul, 49 évesen pedig pantomim csapatot alakított. Miután Pekingbe költözött, 50 éves korában lépett be először az edzőterembe. 79 évesen lépett a kifutóra, de azt mondja, még sok terve van, amit meg akar valósítani. Szerinte idős korban sem szabad feladni, soha ne gondoljuk azt, hogy túl öregek vagyunk ahhoz, hogy valóra váltsuk az álmainkat. Hidd el, van benned erő!  Amikor úgy érzed túl öreg vagy, ne hagyd, hogy ez indok legen arra, hogy feladatt a céljaid. Senki sem áll a sikereid útjába, csak te magad. Ha úgy érzed túl öreg vagy, fáj lehajolni, jusson eszedbe, “Amikor itt az ideje, hogy ragyogj, légy te a legfényesebb.” – nyilatkozta a The Times-nak.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial