Blogolunk / Egészség

☝? A köszvényt népi gyógymódokkal győztem le!

Amikor 50 éves elmúltam, éles fájdalmak kezdtek jelentkezni a lábam ízületeiben, a térdemben és a lábfejemben. Nagyon fájdalmas volt a járás. Könnyes szemmel mozogtam a lakásban. Természetesen nem mentem azonnal a kórházba. Az orvos köszvényt állapított meg nálam, és UHF-et írt fel. Mind a tíz kezelés alatt engedelmes betegként viselkedtem. Volt javulás, és elfelejtettem a betegségemet, mint egy rossz álmot.

De nem tarthatott sokáig, hogy örüljek a gyógyulásomnak. Hat hónappal később az ízületeimben a fájdalom visszatért. Most még rosszabb volt. Ezúttal egyenesen az orvoshoz rohantam, és egy másik sebész fogadott. Azt mondta, hogy csináltassak tejsavvizsgálatot. De ez elég drága, ezért azzal a tervvel mentem haza, hogy népi gyógymódokkal kezelem magam. Találtam egy receptet, és elkezdtem a kezelést.

Készítsen pépet a fekete retekből, és kenje a fájó pontokra, kösse össze egy ruhával, és fedje le celofánnal. Használja ezt a borogatást egy éjszakán át.

Ugyanakkor igyon zabból készült főzetet. Öntsünk két csésze egész zabot (héjában) egy liter vízbe, és forraljuk addig, amíg a térfogata fele marad. Ezután szűrjük le, és adjunk hozzá 1 evőkanál mézet. Igyon melegen, naponta háromszor 150 ml-t. Ha nincs retek, készíthetünk borogatást ebből a főzetből is. A kezelés időtartama 2 hónap.

A kezelésem hatása hosszan tartó volt. Az utolsó kezelés óta két év telt el.

Kényeztesse magát és maradjon egészséges.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial