Blogolunk / Egészség

Csak 1 teáskanál naponta és mínusz 20 év – Segít visszanyerni egészségét és fiatalságát!

loading...

Kíváncsi egy csodálatos gyógymód receptjére, amely visszaadja a fiatalosságát? Csodálatosan fogsz kinézni már egyetlen kúra után! A receptet már sok nő tesztelte, és több ezer lelkes hozzászólást kapott! Mindössze annyit kell tennie, hogy naponta 1 kanálnyit iszik ebből a nagyon finom keverékből, és napról napra fiatalabb lesz. Legyen szép és fiatalos!

A hatás elképesztő! Ha rendszeresen használja (évente 2 alkalommal, kúraszerűen), 45 évesen 30-nak fog kinézni, és a test általános feszessége is megfelel ezeknek a paramétereknek. Továbbá…. a szünetekben igyon gyömbérgyökérrel készült teát, legalább naponta egyszer.

Egy kúra addig tart, amíg az alábbi recept teljes összetételét felhasználja:

  • 100ml citromlé.
  • 200g méz.
  • 50 ml olívaolaj.

Keverje össze az összes hozzávalót, és éhgyomorra vegyen be egy teáskanálnyi elixírt. Naponta háromszor étkezés előtt, körülbelül 15-20 perccel vegye be. Miután elfogyasztotta az összeset – tartson szünetet körülbelül hat hónapig.

loading...

Ez idő alatt igyon gyömbéres teát ezzel a recepttel:

0,5 teáskanál reszelt gyömbért öntsön rá 200 g forró vizet, ízlés szerint adjon hozzá citromot. Ha magában nem tudja meginni, akkor aszalt gyümölcsökkel vagy lekvárral ízesítse a teát!

Idővel, ha megszokta, a gyömbér adagja 1 teáskanálra növelhető. Az elixírt általában márciusban és október-novemberben szokták fogyasztani.

Segít visszanyerni egészségét és fiatalságát! Az Ön körül lévő emberek is észreveszik majd a változásokat, és bókokkal halmoznak el! Legyen szép és egészséges!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial