Érdekesség

A hölgynek a körme észrevétlenül beleért az italába. Kihívta a rendőrséget, amikor megváltozott a körömlakkjának a színe!

Kétség kívül, ebben az esetben a szépség valóban megment! „Titokzatos színek” – ez a neve egy körömlakk sorozatnak, amit négy Észak-karolinai diák speciális okból dolgozott ki. A szépség-szer különleges összetevője segít bármely lánynak, vagy nőnek elkerülni azt, hogy megerőszakolják és kirabolják! Ily módon….

gfhdhdhdne1

Új manikűr

Az erőszakoskodók és a gazemberek gyakran használnak szagtalan és semleges ízű kábítószereket, hogy elkábítsák vagy mozgásképtelenné tegyék áldozataikat. A veszélyes szereket nem egyszerű leleplezni! Mennyi szomorú eset vált ismertté…  A növekvő bűnözési statisztika késztetett cselekvésre a diákokat. Egy olyan körömlakkot alkottak, mely veszélyes szerek hatására megváltoztatja a lakk színét!

2222hdhdine2

Gondolj bele: befestem a körmömet és biztos leszek abban, hogy nem fogok olyan koktélt inni, ami nagy mennyiségű klonidint tartalmaz! Hiszen csak egyszerűen bele kell mártani a körmöd, ami ilyen lakkal van kifestve, és ha veszélyes az italod, a lakk megváltoztatja a színét…. Ha az ital nem ment át a biztonsági teszten, kimehetsz és hívhatod a rendőrséget. A jövő megérkezett!

dfhdhdhne3

Csoda! Az ilyen lakk főleg a fiatal lányoknak hasznos. Szülők, akik aggódnak a fiatal lányuk biztonságáért, beszerezhetik és megajándékozhatják vele őt Egy ilyen körömlakkal.

fhgdgdg4

Íme, egy rövid bemutató videó az új találmányról! A fiatal tudósok, akik gondoskodtak a világ összes hölgyéről, mindenkit elbűvöltek.

Miért festik a nők a körmüket? Ez a hagyomány az ősi Kínából származik és meghódította azok szívét, akik szeretik a szépséget. Most kiderült, hogy a körömlakknak lehet gyakorlatias alkalmazása is!

hdfhdfgdne5

A színváltoztató körömlakk hamarosan megjelenik a kereskedelemben! Ez lehet az első apró lépés a világ borzalmai legyőzésének elősegítésében. Feltétlenül meséld el barátnőidnek ezt a az örömteli hírt!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial