Érdekesség

Az anyai áldás a legerősebb – Imádkozz minden nap a gyermekedért

loading...

Az anyai szeretet nagyon erős érzés és egyáltalán nem számít, hány éves a gyerekünk, ha már elmúlt 40 éves akkor is elkezdhetünk imádkozni érte.

Az anyai áldás nagyon fontos, mert az anya az a személy aki velünk van születésünk óta. Akinek beteges a gyereke az az anya áldja meg a gyerekét! Ha minden rendben van és jól mennek a dolgok, akkor is áldjuk meg a gyerekeinket és imádkozzunk értük!

Ha egy anya imádkozik a gyermekéért, az az imádság megváltoztathatja a gyerek egész életét. Áldozzunk minden nap néhány percet arra, hogy imádkozzunk értük.

Az első embereknek szóló áldás az Ótestamentumban van megemlítve:

És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon. – Mózes 1:28

Az életünk végéig az anya és a gyerek között nagyon szoros lelki kapcsolat van, amit az anya megőríz magában akkor is amikor a túlvilágra távozik.

A gyerekeknek szükségük van arra, hogy a szülők imádkozzanak értük, főleg amikor fontos események előtt állnak, vizsga, házasság kötés, szülés, új munkahely, betegség, megpróbáltatások vagy bármilyen más esemény.

A szülők tudnak imádkozni a gyerekeikért és kötelességük is, hogy mindennap imádkozzanak értük.

loading...

Most pedig bemutatunk nektek egy olyan imádságot amit érdemes gyakran elolvasni, mert a gyermekeknek szükségük van az áldásra:

Jézus Krisztus légy irgalmas az én gyermekeimhez ( a gyerekek neve), vigyázz rájuk és hajolj föléjük, védd meg őket a gonosztól, tartsd távol tőlük az ellenségeket, nyisd ki a szemeiket és a füleiket és ajándékozz nekik alázatos szívet. Istenem mi mind a te teremtményeid vagyunk, kegyelmezz ezeknek a gyermekeknek (gyermekek neve) és tereld őket a hit felé.

Istenem tisztítsd meg a gyermekeimet (a gyerekek neve) és világosítsd meg az ő elméjüket az evangélium igéivel, tereld őket a te utadra és tanítsd őket.

Istenem te minden tettek alkotója, a te nagy kegyelmedből sikerült anyává válnom, a te jóságodból adtad a gyermekeimet. Azért merem kérni tőled mert ők a te gyerekeid, te adtál nekik életet és hallhatatlan lelket, a keresztelés által pedig örök életet, te befogadtad őket a te templomodba. Istenem add, hogy ebben az áldásban maradjanak életük végéig. Áraszd el őket a bizalmaddal és mutasd meg nekik a te igazságod, hogy ők a te nevedben éljenek.

Küldd az áldásos segítséged a nevelésükre azért. Adj nekem türelmet és erőt, taníts meg engem, hogy vessem el bennük a bölcsességet és azt, hogy igazán féljenek téged, hogy szeressenek téged tiszta szívükből és egész életükben hallgassanak a te szavadra. Ámen.

Mi azt kívánjuk mindenkinek, hogy okos, jólelkű és intelligens gyerekei legyenek, akik csak boldog perceket okoznak, a gyerekek és a szülők között pedig legyen harmonikus kapcsolat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial