Szépség / Tippek

Csak egyetlen hozzávaló. Mire felébredtem olyan lett a bőröm…

loading...

Mondtam már sokszor, de az új olvasók számára megismétlem, hogy az E-vitamin elengedhetetlen a bőr számára, és képes teljesen átalakítani a bőrt, és mindezt nagyon gyorsan.

Ma megosztok veletek néhány éjszakai kezelést, amik könnyedén helyreállítják a bőr állapotát, és ez pár nap elteltével már szemmel látható lesz. Tehát ezeket a kezeléseket elég akár pár nappal egy fontos alkalom előtt elkezdeni.

Mindezen kezelésekhez szükséged lesz egy E-vitamin kapszulára. Miután elővettél egy kapszulát, nincs más dolgod, minthogy kinyomd belőle az E-vitamin olajat. Ezeket a kezeléseket lefekvés előtt alkalmazd.

Sötét karikák a szem alatt

A sötét karikák eltüntetéséhez keverj össze néhány csepp E-vitamin olajat és mandula olajat, majd masszírozd néhány percig a szemed alatti karikákra. Hagyd rajta egész éjszaka.

Száraz / kirepedezett ajkak

Csak használj néhány csepp E-vitamin olajat, az egész ajkadon. Egyszerűen kend rá, és hagyd rajta egész éjszaka.

loading...

Éjjeli arckrém

Ha bármilyen arc hidratáló krémet használsz, előtte adj hozzá néhány csepp E-vitamin olajat. Keverd össze és így használd a krémet az arcodon.

Ha nem használsz hidratáló krémet éjszakára, akkor keverj össze aloe vera gélt néhány csepp E-vitamin olajjal, és használd az arcodon ugyanúgy, mint egy hidratáló krémet.

Hagyd rajta egész éjszaka.

Szemöldök / szempillák

Keverjük össze néhány csepp E-vitamin olajat egy kis ricinusolajjal. Kend rá a szemöldöködre és a szempilláidra, majd hagyd rajta egész éjszaka.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial