Egészség / Érdekesség

A CITROM LEGYŐZI A RÁKOT?

A citromot lehet enni, és a testnek készíthetünk citromfürdőt is, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelőzheted a rosszindulatú betegségeket.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el neki, mert óriás szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A ditrom egy csodálatos gyümölcs, ami tumorellenes hatású.

Te most úgy segíthetsz a szükségben lévő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citromlé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz, hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az, az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon csinál.

1f

Ez a növény bizonyított orvosság az összes rákfajta esetében

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Antimikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLISKÖDÖ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!! Ennek az információnak a forrása elbővülő.

A világ legnagyobbik gyártójától ered, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT 12 féle rák esetében, beleértve a:Vastagbél, mell, prosztata, tüdő, és a hasnyálmirigy megbetegedéseit.

Forrás: netbulvar.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial