Érdekesség / Tippek

Nyaralni mész, de félted az értékeid? Tégy egy poharat a kilincsre, majd rá egy másikat, már kész is a saját riasztód!

loading...

Az olcsó hotelszobák nagyon vonzóak, de sokszor megbánjuk, hogy ezen spóroltunk, mert vannak hátulütői is. A nem megfelelő takarítás, a kopott bútorok és ágyneműk elrontják a pihenésre szánt napjaink szépségét, mégis sokszor kénytelenek vagyunk ilyen szobát bérelni főleg, ha külföldön vagyunk. A turisták a legkedvezőbb célpontok a tolvajok számára, sohasem lehetünk nyugodtak, ha laptop vagy egy drága fényképezőgép van nálunk, mert egyes helyeken az ajtók nem biztonságosak. Napközben még magunkkal vihetjük az értékeinket, de éjjel a szobában vannak, mi pedig alszunk.

Létezik azonban egy megoldás, hogy nyugodtan pihenhessünk a szállodában, még akkor is, ha a zár nagyon gyenge, vagy nem is lehet bezárni az ajtót.

Tegyünk egy poharat a kilincsre.

loading...

ffghjfhfasztodA másik poharat állítsuk rá, így ha éjszaka valaki lenyomja a kilincset, a poharak leesnek és eltörnek, a zajra rögtön felébredünk. Megoldottuk a riasztó kérdését egy egyszerű trükkel.

ghfghfghsztod1Ez az egyszerű trükk sok ember nyaralását kellemesebbé teheti. Ha félted az értéktárgyaidat, vagy egyszerűen csak tartasz tőle, hogy éjjel valaki bemegy a szállodai szobádba, próbáld ki ezt a trükköt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial