Blogolunk / Egészség / Tippek

2 összetevős szuperfinom házi szirup a köhögés megállításához

loading...

Nagyon sokféleképpen fogyasztható és bárhol hozzáférhető a földön, a sárgarépa. Ez a zöldség gazdagon tartalmaz A-vitamint, B6 és a béta-karotin.

A kutatások szerint az A-vitamin csökkenti a kanyaró miatti halálozási arányt, megelőzi a rák bizonyos típusait, segíti az emberi test növekedését és fejlődését, illetve erősíti az immunrendszer funkcióját. Ezenkívül nagyon fontos tápláléka a légzőszervi problémákkal, asztma és egyéb tüdőbetegségekkel küzdőknek.

22ergerdges1

A légzőszervre gyakorolt pozitív tulajdonságának köszönhetően ez a növény elképesztően jó akár a hurutos köhögés kezelésére is. Ez a szuperfinom zöldség tökéletes a köhögés kezelésére és egyéb, légzőrendszerre ható tényezőkre is.

Megmutatunk egy egyszerű és teljesen természetes gyógymódot, amely segít megállítani a hurutos köhögést rövid időn belül. Nézd meg a képletet!

Természetes összetevőkből készíts köhögés elleni szirupot

loading...

Természetes összetevők:

  • ½ kg sárgarépa
  • 3-4 evőkanál méz

Elkészítés:

A sárgarépát apró darabokra kell vágnia. Helyezd a felszeletelt sárgarépát egy rozsdamentes edénybe, és önts rá vizet. Kezd el főzni addig, amíg a sárgarépa lágy nem lesz. Vedd ki a vízből, de tartsd meg a főzővizet. Használj villát vagy kanalat, és kezd el összenyomkodni. Ezen a ponton keverd össze a nyers mézet a sárgarépa-vízzel, majd kezd el hozzáadni az összenyomkodott sárgarépát is. Keverd össze mindaddig, amíg egy sima keveréket nem kapsz. Végül szűrd át a keveréket. A hűtőszekrényben zárt üvegben 3 napig tárolható.

Használat:

Vegyél be 3-4 kanállal naponta. Ezt a szirupot addig kell használni, míg meg nem szűnik a hurutos köhögés. Az első vagy a második nap után figyelemre méltó változtatásokat fogsz tapasztalni!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial