Blogolunk / Egészség

10 perces lábfürdő az ülőideg-fájdalom kezelésére. Csak így működik!

Ma az isiászideg fájdalommal és annak kezelésével szeretnénk foglalkozni. Az emberi testben az isiászideg az egyik legnagyobb. Túlérzékeny és gyakrabban gyullad be. Az alsó végtagok mozgásáért felelős.

Ha ez az ideg gyulladást kap, elviselhetetlen fájdalom jelentkezik. A fájdalom lefelé terjed a térdre, a bordákra, sőt a hátra is. Ráadásul a fájdalom különböző lehet, néha égető és szúró, néha szúró és húzó, néha szinte elviselhetetlenül fájdalmas.

Ha mindkét lábban erős fájdalom jelentkezik, az orvosok kétoldali neuralgiáról beszélnek. Ez a folyamat a legkínzóbb az ember számára. Néha a fájdalom egyszerűen megbénítja az embert, és képtelenné válik a mozgásra.

A fájdalom csillapítására vannak természetes megoldások, gyógymódok és fizikai gyakorlatok. (Csak a jegyzőkönyv kedvéért: a fájdalom csökkentésének legegyszerűbb módja a gyógyszeres kezelés.) Tudnia kell, hogy ezek nem kezelik a fő okot, csak a tüneteket csökkentik.

Az elviselhetetlen fájdalom miatt a mindennapi élete nehéz lehet. Ennek a 10 perces lábfürdőnek a napi rutinba való beillesztése segít enyhíteni az isiászideg fájdalom tüneteit.

Lefekvés előtt kb. 10 percig kell kezelnie az ideget.

Így csináld:

  • Fogj egy mosdótálat, és töltsd meg annyira meleg vízzel amit még elviselsz.
  • Tegyél bele egy marék sót és 1 liter almaecetet.
  • Keverd össze, amíg a só el nem olvad.
  • Áztasd a lábadat, amíg a víz ki nem hűl.
  • Amikor kiveszed a lábad, szárítsd meg egy törölközővel.
  • Végül feküdj le aludni, és tartsd a lábadat egész éjszaka melegen. Érdemes akár zoknit is húzni.

Másnap ne járj mezítláb, viselj zoknit és papucsot. A lényeg, hogy rendszeresen ismételd meg ezt a kezelést, amíg jobban nem érzed magad.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial