Ezoteria

Ez a 3 nő a legjobb csillagjegye szerint! Mindenki az elsőre akar hasonlítani

Minden nő csodás, de ők a legcsodálatosabbak:

Mérleg

Gyönyörű, hibátlan az ízlése, minden szava finom és intelligens, bárkivel megtalálja a hangot. Soha sem rendetlen vagy udvariatlan. A Mérleg nő a férfiak álma, letérdelnek a szépsége előtt. Egyetlen hibája, hogy mindig a tökéletes férfit keresi, ezért senki sem dőlhet hátra mellette, mert máris odébb áll, és meg sem áll, míg meg nem találja az igazi szerelmét.

Rák

A Rák az anya megtestesítője, a leggondoskodóbb, legmelegszívűbb. Senkit sem bántana soha, szeretteiért tűzbe megy, nagyon szereti társát. Mindehhez finom, nőies külső társul, kellemes otthon, amit megteremt, és mindenkihez van egy meleg szívű, jó szava. Egyetlen hibája, hogy túl érzékeny, könnyen megbántódik, és akkor nehéz felvidítani, mert elszomorodik.

Skorpió

Őt nem lehet elfelejteni. Akit egyszer egy Skorpió nő szeretett, az többé nem találja meg ezt az intenzív érzést mással. Ezért nem szabad neki csalódást okozni. Talán nem ő a legszebb és a legokosabb, de az biztos, hogy igaz magnetikus ereje van, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni. Egyetlen hibája, hogy nem lehet kiismerni, ezért azt sem árulja el, mit vár a másiktól, a saját szabályai szerint él.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial