Szépség / Tippek

Nem hittem benne de tényleg nagyszerű hatása van az élesztőnek a hajamra

A haj szerkezetét számos tényező befolyásolja, többek között az időjárás, a környezeti ártalmak és egyéb más kozmetikumok is. Az élesztő alig kerül valamibe, a hajon alkalmazva azonban igazi csodákra képes.

Tapasztalat:

Az első használatot követően a hajam csodálatos, tündöklő fényt kapott. A sűrűsége több lett, vastagabbnak is tűnt már az első alkalom után. Korábban vékony szálú és nagyon hamar zsírosodó hajam volt. A különbség, ami egyik napról a másikra keletkezett, szemmel jól látható volt, többen meg is jegyezték aznap, hogy valami most teljesen más, ha rám néznek. 2 hónap alatt teljesen új hajam lett. A mai napig szinte el sem hiszem, hogy ez a sajátom. Rendszeres használatával csak ajánlani tudom bárkinek, aki hajproblémákkal küzd, mert nekem csodát tett az élesztő a hajammal.

Recept:

1 merőkanál langyos tejet oldjunk fel 1 teáskanál mézzel vagy cukorral és adjunk hozzá 20 gramm friss élesztőt. Hagyjuk melegen 15 – 20 percig, majd adjunk hozzá 1 tojássárgáját. Keverjük jó alaposan össze, majd a nedves hajra vigyük fel. Tekerjük egy fóliával körbe, majd tegyünk rá egy törülközőt is, hogy melegen tartsuk. Körülbelül 50 – 60 percig hagyjuk a hajon, majd a szokásos módon mossunk hajat. 1 – 2 hónapig alkalmazzuk, amíg a kívánt hatást el nem érjük.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: netbulvar.eu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial