Érdekesség

Szerinted ki törte el a vázát? A választásod mindent elárul rólad

Felelősen dönts.

Ki törte el a vázát?

A kérdés, hogy szerinted a 4 közül melyik gyerek felelős a háztartási balesetért? Ne feledd, itt nincs rossz válasz, maximum olyan, aminek alapján számodra kellemetlen, eddig titkolt dolgok derülnek ki rólad. Bevállalod?

rttzhrthrgh71

elolvashatod, mit mond el rólad a választásod!

Ha A-t választottad

Ha a jól öltözött, fehér inges, sötét hajú kisfiúra szavaztál, akkor mindig figyelsz a részletekre és fontos számodra a megjelenés. Nagyon óvatosan és megfontoltan viselkedsz, nem hagyod, hogy az érzelmeid vezéreljenek. Alaposan átgondolsz egy-egy problémakört, mielőtt döntenél: emocionális embernek ismernek, de még véletlenül sem engeded át az irányítást a szívednek.

42052191 - women, black, worried.
42052191 – women, black, worried.

Mindig gondolkodsz, mielőtt döntesz

Ha szerinted B a bűnös

Amennyiben a nagylányra esett a választásod, becsületes és jó emberismerő hírében állsz. A legtöbben tisztelnek és felnéznek rád, egyrészt tetemes mennyiségű tapasztalatod miatt, másrészt azért, mert mindenkivel lojálisan, megértően viselkedsz. A te válladon biztonsággal kisírhatja magát bárki, erős, bátor jellemed a legijesztőbb helyzetekben sem hagy cserben.

Ha C-t vádolod

Szerinted a kabátos, szürke hajú kisfiú a bűnös? Akkor könnyen eléred a céljaidat megnyerő személyiségednek köszönhetően. Mindig tudod, mit kell mondani, a kommunikációs képességed pedig legendás. Született vezető vagy, aki képes megbirkózni egy csapat irányításával járó stresszel és problémás szituációkkal. Alapvetően vidám a természeted, szeretsz nevetni, nevettetni, jó a környezetedben lenni.

38200116 - conceptual smiling young businesswoman standing in front gray gradient background with arm muscles drawing, emphasizing power.
38200116 – conceptual smiling young businesswoman standing in front gray gradient background with arm muscles drawing, emphasizing power.

 

Ha úgy gondolod, D érdemli meg a büntetést

Véleményed szerint a félénk, lila ruhás kislány törte el a vázát? Akkor romantikus alkat vagy, aki nem teregeti ki mások előtt, mit érez igazából. Nehezen nyílsz meg, csak a legjobb barátaiddal vagy képes őszintén beszélni magadról. Kevés az önbizalmad, ugyanakkor álmodozni nagyon szeretsz: a fejedben egész világokat építettél fel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial