Blogolunk / Egészség / Tippek

Még mindig nem találják rá a magyarázatot: ez az egyszerű készítmény gyógyítja az aranyeret, nagyon rövid idő alatt !!!

Az aranyér meglehetősen bosszantó és fájdalmas betegség, mivel olyan területen helyezkedik el, ahol bármilyen nem odaillő dolog csak kellemetlen tud lenni.

Az aranyér a végbélnyílás nyálkahártyája alatt elhelyezkedő vénás fonatból alakul ki. Az aranyeres csomók a végbél és a végbélnyílás falában keletkező vénatágulatok, melyek begyulladhatnak, vérezhetnek, megnagyobbodhatnak, néha kifordulnak vagy véralvadék képződhet bennük, és ilyenkor fájdalmassá válnak.

Vannak különböző módszerek és technikák az aranyér tüneteinek enyhítésére, de ebben a cikkben bemutatjuk a leghatékonyabbat az összes közül. Ez a recept gyorsan és egyszerűen gyógyítja az aranyeret, akár már 20 perc után érezhető a hatása.

Ez egy természetes orvosság, amely gyógyítja, és már 20 perc alatt enyhíti az aranyár fájdalmas tüneteit.

Sok ember szenved a világon aranyértől. Azt mondják, hogy tíz ember közül legalább hétnek volt már ilyen megbetegedése az élete folyamán.

Kialakulásáért felelős lehet számos tényező, a leggyakoribbak: a székrekedés, az öröklődés, terhesség, hasmenés, idős kor, nagyon fűszeres ételek, hashajtók túlzott használata, és a magas vérnyomás.

Tehát, ha szeretnéd minél gyorsabban megszüntetni ezt a problémát a legegyszerűbben, annyi a teendőd, hogy kövesd az alábbi receptet:

HOZZÁVALÓK:

  • 250 ml búzacsíraolaj
  • 10 gramm kamilla por
  •  2 rózsa szirmai
  • 20 gramm méz
  • 20 gramm lanolin

ELKÉSZÍTÉS:

A mézen és a lanolinon kívül tedd az összes hozzávalót egy edénybe, és kezd el forralni húsz percen keresztül, majd vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.

Amikor a keverék lehűlt, szűrd át egy tésztaszűrő vagy géz segítségével, és add hozzá a mézet és a lanolint. Végül tedd a hűtőszekrénybe, amíg megkeményedik.

JAVALLAT:

Ha már megszilárdult, használd ezt a keveréket az érintett területen, és néhány perc múlva, érezni fogod az enyhülést. Folytasd a kezelést naponta, amíg teljesen meg nem gyógyítja az aranyér kellemetlen tüneteit.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial