A nagymamámtól hallottam még ezt a receptet, és mivel a nagypapám hátfájós volt, igen gyakran használták is. Ezek még természetes anyagokat tartalmaztak, sok igazán hatékony alapanyaggal, és nekem nagy bizalmam van az ilyen receptek felé.
Már az enyhébb fájdalmak esetén használjuk, és akkor elérhetjük, hogy a komolyabb problémák minél később jöjjön elő.
Hozzávalók: méz, lehetőleg csípős mustár, só, szódabikarbóna.
Így készítsd el: Minden alapanyagból egy kanállal kell használni. Egy tálba keverjük össze őket, amíg homogén állagúvá válik a krémünk. Ha ezzel kész vagyunk, csak egy olyan dobozkát kell még találnunk a házi balzsamunknak, amelyben megfelelően tárolni tudjuk.
Kenjünk be a fájós területet, majd rakjunk rá egy műanyag fóliát, és kössük be egy meleg, gyapjú sállal, hogy rögzüljön a pakolás.
Hagyjuk, hogy a krém fejtse ki hatását, ezért 2 órát tartsuk magunkon. 4-5 napig ismételjük meg a kezelést, és hamarosan a fájdalom is alább hagy.
A krémet tartsuk a hűtőbe. Ha elfogyott, keverjünk újat.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.
Forrás: aztbeszelik.com