Ezoteria

Itt a nagy 2019-es horoszkóp! Tudd meg, mi vár rád jövőre

FORDULATOT HOZ 2019!
FOTÓ: ISTOCK

Izgalmas évnek nézünk elébe.

Az év vége mindig okot ad a visszatekintésre, az elmúlt év történéseinek összegzésére, konklúziók levonására és egyben a következő évre tett fogadalmak megalkotására.

Szeretnénk rövid betekintést nyújtani minden egyes csillagjegynek az elkövetkező 2019-es évbe.

Kos

Nagyon izgalmas év áll előtted, amelyben a karrieredben előrelépésre számíthatsz. Új munkát vagy előléptetést tartogat a jövő. Anyagi biztonságot ígér az év, de figyelj a felesleges költekezésekre.

Bika

Nagy nyomás fog nehezedni rád az év első felében, amely a továbbiakban oldódni látszik, viszont azt türelemmel ki kell várnod. Utána már minden a legnagyobb rendben fog zajlani.

Ikrek

A 2019-es év a te éved lesz és a múlt minden negatív hozadékát magad mögött tudhatod végre. Friss kezdettel számolhatsz és a párkapcsolati problémádnak is vége lesz. Nem fogod olyanokra pazarolni az energiád, akik nem érdemlik meg, hiszen sok dolgod lesz.

Rák

Soha nem szabad lejjebb adnod az elvárásaidból mások felé. Koncentrálj a családodra, hiszen ők az első számú támogatásod. Értékeld őket és mutasd ki feléjük törődésedet, cserébe ugyanezt kapod majd vissza.

Oroszlán

Nagy változást fogsz megtapasztalni a következő évben. A stressz úgy tűnik, hogy teljesen feloszlik körülötted és nagy utazásokra számíthatsz. Az egód lecsendesedik és a drámák, amelyek az életedet uralták, háttérbe szorulnak majd.

Szűz

A 2019-es év messze jobb lesz, mint az előző és már az év kezdete is pozitív változásokat fog előmozdítani. Az év második felében némi bonyodalom mutatkozik anyagiak terén, mivel néhány nem túl jótét lélek próbál majd kitúrni a vagyonodból, amit természetesen nem engedhetsz.

Mérleg

A munkát és a szórakozást nagyon szépen egyensúlyban fogod tartani 2019-ben. Ez a harmónia az életed többi területére is jó hatást fog gyakorolni és ennek köszönhetően csupa jó dolog keresztezi majd az utadat. Anyagi támogatásban is részed lesz egy hozzád közeli személytől.

Skorpió

Tele leszel energiával a következő évben. Két jelentős változásra is számíthatsz. Az egyik egy külföldi utazás lehet, amely gyökeresen meg fogja változtatni az életedet, a másik egy spirituális felfedezés, amely személyes fejlődésedhez segít hozzá.

Nyilas

A szellemi munka, amit az elmúlt években végeztél végre kifizetődik 2019-ben. Folytasd tovább kitartóan és április környékén nagy változást tapasztalhatsz meg. Lehetséges, hogy munkahelyet váltasz, ami nem lesz egyszerű, de mindenképpen meg fogja érni.

Bak

Ez a te éved lesz, hiszen képességeidnek köszönhetően csúcsra fogsz érni a munkádat illetően. A múlt eseményeit is új megvilágításban fogod látni. Fontos, hogy a párkapcsolatodra nagyobb figyelmet fordíts, mert némi kavarodás lesz tapasztalható.

Vízöntő

Munka terén minden rendben lesz, és végre el fogsz érni egy régóta dédelgetett álmot. A kiadásaiddal légy körültekintőbb. Az év első hónapjai kissé lassan és döcögősen haladnak majd, de nyárra a célod testet fog ölteni előtted.

Halak

A 2019-es évet a spiritualitás fogja uralni. Nehéz dolgokon mehetsz keresztül, de fontos, hogy a célodra koncentrálj. Az év végére olyan lelki fejlődésen mész keresztül, melynek segítségével elérheted a kitűzött célodat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

(Tudásfája)

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial